Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online způsob jak si zopakovat a zlepšit němčinu?

Od: expl1cit odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

chtěl bych v rámci sebevzdělávání oprášit svou němčinu. Měl jsem ji na škole zhruba 5 let, ale poslední 4 roky jsem s ní prakticky nepřišel do styku a potřeboval bych si ji trochu oživit a pak i zlepšit. Osobně bych řekl, že ji mám zhruba na úrovni A2. Je nějaká bezplatná aplikace na mobil, případně nějaký web, který byste mohli doporučit pro zopakování základů a rozvoj němčiny až třeba na úroveň B1-B2? Případně časem, jste schopni doporučit i nějaké placené kurzy/aplikace specializované na němčinu, které se opravdu vyplatí a pomohou se zlepšením němčiny?

Děkuji za všechny tipy a rady.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

albert*
hodnocení

0x

Zkuste tyto stránky.

www.nemcina-zdarma.cz

Mě hodně pomohlo číst a poslouchat, nejdříve zjednodušené texty a potom běžné texty v současném jazyce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]