ahoj, ve skole nam dava ucitelk tyto pracovni listy - jak ze zemepisu i biologie. na ne se pak vazi velice podobne testy. nevite, na jake internetove strance bych je nasla, nebo kde je mam najit? (je mi jasne, ze si je ucitelka rozhodne netvori sama) ale kdyby jste nekdo vedel, byla bych moc vdecna.
Takže chceš podvádět. Pcha. Proč by si je učitelka nemohla vytvářet sama? Spoustu učitelů si vytvoří materiály v počátku jejich učení, potom je každý rok jenom nakopírují a příp. aktualizují.
luc
ve ctvrtem rocniku uz mi to je docela k nicemu hodi se mi to k praxi
Ahoj, přesně stejné PL jsem nikde neviděla. Možná paní učitelku podceňuješ a vytváří si je sama, co ty víš .
Hodně mi to připomíná styl učebnic TAKTIK, nemůže to být třeba z učitelské příručky od tohoto vydavatele? Pokud to opravdu sháníš pro tvou budoucí praxi, tak jsem našla jen nějaké, ani ne moc podobné PL.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.