Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bude mi dosažený percentil stačit?

Od: pavel04 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, bude mi percentil 40 stačit na VŠB-TU v Ostravě na ekonomickou fakultu? Pár diskuzí jsem si procházel a dočetl jsem se, že tam berou i lidi s percentilem kolem 10-20 a celkově i od pár lidí jsem slyšel, že na tu školu berou skoro každého kdo se přihlásí (to že se to v prváku pak protřídí je samozřejmost, to je tak na každé STÁTNÍ VŠ).

Popřípadě, kdybych se nedostal, myslíte, že na odvolání mě vezmou? Jsem z obchodní akademie a učitelé říkali, že některé ekonomické fakulty na to mohou slyšet, že díky tomu se hodně studentů od nás dostalo na odvolání (to zda tam vydrží je samozřejmě individuální)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

2x

No to jsou otázky, které jen tak nikdo nevymyslí, hlavně ten, co se hlásí na vš... Jak prosím máme vědět, zda tě přijmou po odvolání? S čím chceš poradit. To by nevymyslel ani žák 4. tř. zš. Myslím, že takový typ otázek zbytečně zatěžuje poradnu a dal bych místo potřebnějším.

pavel04
hodnocení

Pardon, že mohu mít třeba štěstí na někoho, kdo tu odpověď znát může :D v dnešní době, aby se člověk fakt bál na cokoliv zeptat, když jsou lidi na něj hned hnusní :)

Pokládám zde otázku, protože mě zajímá, zda se tu nenajde někdo, kdo se tam hlásil třeba minulý rok a ví jaká byla hranice pro přijetí apod.

Pro Váš klid ale, omlouvám se, že jsem zatížil tuhle stránku tímto typem otázky :) Myslím si, že se zde najdou mnohem debilnější otázky, ale dobře. Je to jen Váš názor a já Vám ho rozhodně neberu :)

ratatata
Rozhodně bych neřekla, že je to hloupá otázka. Chytří lidé se ptají, když něco nevědí a blbí tiše čumí. Za zkoušku nic nedá, a jak už bylo napsáno: někdo to vědět může a tuto poradnu tím vážně nezatěžuje.
Bohužel, já odpověď neznám, ale přeji hodně štěstí! :)
sasa*

Co bylo loni bylo, co bude letos? To nemůže nikdo dopředu vědět. Sám píšeš, že ti říkali, že... a přesto se ptáš zde?

Což takhle si tam zavolat, nebo napsat meila rovnou na školu, jaké předpokládá letošní požadavky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]