Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Písemná reflexe na téma z kurzu, jak?

Od: herryperry odpovědí: 2 změna:

Ahoj, zdravím všechny.

Dostal jsem poprvé za úkol napsat písemnou reflexi, na téma "asymetrie Latinské Ameriky a USA v námi zkoumaném období" *zed*. Už jsem se ptal všech, co znám a všichni mi říkají že to mám napsat tak a tak. Nejhorší na tom je, že každý říká něco úplně jiného. Někdo tomu dává podobnou strukturu jako kritické reflexi, ale když to je pouze "reflexe" tak si nejsem jistý. Dokázal by mi někdo stručně říct, jak to napsat, prosím? Mám napsat "výcuc" a k tomu svůj názor? Nebo, jak jsem našel na internetu, v čem mě ten předmět nasměroval jinak, co mi dal, jak změnil můj pohled na věc?

Děkuju za rady!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asita
hodnocení

0x
Reflexe znamená reakce, zpětná vazba.
Pochybuju, že by tohle zadání bylo na základce a na střední, neřkuli vysoký, by si měl člověk umět poradit s domácím úkolem sám... V opačným případě nemá na tom místě co dělat.

liska5
hodnocení

0x

Já bych si svůj postoj nechala až na závěr, abych se nezamotala a nezhoršila srozumitelnost.Vyšla bych z geografie, osídlení, z historického vývoje, chronolicky. Konstatovala bych všechna fakta, příčiny a důsledky. Zmínila i protichůdná tvrzení, ale podotkla, že jde o individuální zkušenosti z nějakých konkrétních situací. Ono nic není černobílé. Tím myslím, že i na těch těžkých dobách se najde něco dobrého a naopak...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak napsat reflexi

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]