Kateřino, po dosažení plnoletosti už žádného zákonného zástupce nemáš. Zastupovat by tě někdo mohl jenom na základě plné moci ( = zmocněnec, zástupce...vysvětlení najdeš na google). A protože se přihláška týkala tebe, odvolání podáváš ty. Přeji ti úspěch!
Nezakládej víc otázek! - poradte.cz/... Už to máš ode mě v předchozím vlákně - pokud jsi plnoletá, můžeš, pokud nejsi zletilá, odvolání musí podat tvoji rodiče! Ty se hlásíš teprve v osmnácti na střední školu? A jako dospělá si neumíš najít, jestli k odvolání potřebuješ rodiče?
lmgify
> Ty se hlásíš teprve v osmnácti na střední školu?
Že by nástavba na učební obor?
> jako dospělá si neumíš najít
Nemyslím, že v 18 má člověk povědomí, kde hledat odpovědi na podobné otázky. Taky jsem v té době na všechno čuměl jako vyvoraná myš a spousta věcí šlo úplně mimo mě. Všichni jsme nějak začínali.
katerina*
No ano, je to tak. Opravdu děkuji za informaci. Už vím o tom více. Také děkuji za pochopení. Máte pravdu i v tomto věku nemáš dostatečnou zkušenosti a spoustu věcí stále nevíš. Proto děkuji za radu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.