Nejste přihlášen/a.
Prosím, chtěla bych se zeptat jestli jako plnoletá lze podat odvolání na střední škole? V tom případě odvolání by byla bez zákonného zástupce?
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
acepo
0x
Nezakládej víc otázek! - poradte.cz/...
Už to máš ode mě v předchozím vlákně - pokud jsi plnoletá, můžeš, pokud nejsi zletilá, odvolání musí podat tvoji rodiče! Ty se hlásíš teprve v osmnácti na střední školu? A jako dospělá si neumíš najít, jestli k odvolání potřebuješ rodiče?
Už to máš ode mě v předchozím vlákně - pokud jsi plnoletá, můžeš, pokud nejsi zletilá, odvolání musí podat tvoji rodiče! Ty se hlásíš teprve v osmnácti na střední školu? A jako dospělá si neumíš najít, jestli k odvolání potřebuješ rodiče?
lmgify
> Ty se hlásíš teprve v osmnácti na střední školu?
Že by nástavba na učební obor?
> jako dospělá si neumíš najít
Nemyslím, že v 18 má člověk povědomí, kde hledat odpovědi na podobné otázky. Taky jsem v té době na všechno čuměl jako vyvoraná myš a spousta věcí šlo úplně mimo mě. Všichni jsme nějak začínali.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]