Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Střední škola

Od: nisu odpovědí: 7 změna:
Odešla jsem o 6 minut dřív ze školy učitelce která nás na ten předmět učila jsem to oznámila a poté odešla ale když jsem odešla hned mi přišla poznámka za odchod mama mi to chtěla omluvit ale nez ji stihla odeslat tak ji přišla ta poznámka učím se na střední a nechápu proč mi ji hned napsali a nepočkaly alespoň 5 minut.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Co je na tom k nepochopení? ,,Učitelce jsem to oznámila´´ - no prima, s tímhle přístupem asi neuspějete ani v zaměstnání. Pokud hodláte odejít ze školní výuky dřív, musíte se omluvit. Pokud máte akceptovatelný důvod, učitelka Vás MŮŽE - ale taky nemusí uvolnit.

Pokud to takto neřešíte, nedivte se , že dostanete poznámku.

nix
hodnocení

Mamka bohužel nestihla omluvenku odeslat stalo se to rychle protože jsme poslouchali na policii
nkw
hodnocení

Omlouvám se za chybu ,,pospíchali’’

hodnocení

1x
Při odchodu z hodiny je nutno informovat třídního učitele a požádat jej o papírek kterému se říká "propustka" ikdyž je to jen 6 minut.. Za těch 6 minut má za vás ještě zodpovědnost škola. Příště je lepší napsat omluvenku den předem. A poznámku řešit buďto a třídním anebo s vedením školy, ale celkově mi to přijde zvláštní. Nějakých 5-6 minut a hnedka poznámka. Zde mi něco nehraje. Navíc písemný projev mi nepřijde moc na nějaké úrovni SŠ

hodnocení

0x

Tento písemný projev máte na SŠ?

No tak to potěš koště..

Poznámka je divná, pokud Vám vyučující dřívější odchod povolila. Pokud odchod dřív povolen nebyl, pak je poznámka asi oprávněná.

nie
hodnocení

Povolila mi to

nerentier
hodnocení

0x

...napsali a nepočkaly...

Birminghamský lékař Dalrymple zmiňuje zvlášť nadaného šestnáctiletého studenta, který ho přesto ve svých dopisech tvrdošíjně oslovoval deer sur. Inkluze zjevně nabírá na obrátkách i v kotlině. Co je ovšem (pro mě) zcela fascinující, jsou spojené nádoby duševní abstinence a sebevědomí. Kdysi dávno za hluboké totality jsem v diktátu napsal jednu hrubku (i/y), což znamenalo zdrcující pohled soudružky učitelky nad tím beznadějným nevzdělatelným kreténem, kvůli kterému učitelský sbor plýtvá svými jedinečnými schopnostmi, a samozřejmě také fatální dvojku namísto obvyklé jedničky. Časy se holt mění.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]