Nejste přihlášen/a.
V tvém krásném věku máš na vše času dost.
Takže zkoumej, přemýšlej, všímej si ... no prostě studuj život.
Každá rada se ti bude zdát divná a možná i hloupá, proto si musíš prožít sama svou možná první lásku, první zklamání, první zradu a já nevím co ještě.
Hodně věcí a událostí bude v tvém životě poprvé takže klid, nic ti neuteče
Ahoj. A co začít spolu normálně kamarádsky komunikovat? Možná byste si užili i nějakou legraci a bylo by vám fajn. Jednou budeš na školní leta třeba ráda vzpomínat..
ahoj to jsem ja cco jsem to napsala a nejvic dekuji tem kteri odpovidaji na co maji a ne na moji cestinu jelikoz mam strasi pocictac tak se mi nechce psat hacky carky a jsem sedmak interpukci jsme nebrali prosim opovidejte na co jsme se ptala jinak sem vubec nepiste a diky jen jendomu komentari diky za podporu a dofam ze na skolni leta taky budu rada vzpominat a myslim ze na me crush ma protoze asin sem tuhle diskuzi nemela zakladt mela jsem vedet ze tu bude skroro vetsina odpovidat na co nema crush znamena jestli nevis vyhledej si tooo nejsem tady od toho
Nemá na tebe crush. Ty máš crush na něj a on je tvůj crush! Mmchdm, co si vlastně myslíš, že to slovo znamená? Napiš to a česky, pokud to zvládneš...
Právě že já to vím, ale mám pocit, že ty ne. Někde jsi to slyšela a snažíš se to používat...
vysvtlim vam to vsem i ti kteri sem hodlaji psat jsem z Pardubic a je to o moji kamaradce napsali jsme to z myho pocitace protoze kdyby to zijstila jeji mama urcite by se na ni nastvala tak to neni o me ale o kamardce a proto ji ted branim za to co piste psali jsme to rychle z duvodu ze potrebovala pomoc tak me poprosila nemeli jsme cas na zadnou interpukci a ona je taky z pardubic ale me je 14 kdybych to psala ja tak bych si dala na cas prosim na tohle ztovna odpovidejte klidne se ptejte a tady je moje vysvtleni.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.