Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kluk ze třídy má na mě crush?

Od: anoniminka odpovědí: 8 změna:
Ahoj všichni budu ráda za každou odpověd .
Je mi 12-13 .
A chodím do sedmičky (píšu v anonymitě z důvodu aby nikdo nezjistil ze jsem to já ).
Nedávno jsme byli na lyžáku 2 měsíce zpátky a ten daný kluk se na me díval říkala jsem si země to něco znamená i kamarádka z pokoje tvrdila změny na me pořad kouká ale pak jak jsme se vrátili tak jsem říkala nějaká chyba .
Teď se mi líbí i na lyžáku ale to jsem si myslela že jako jen trošku a opět jsem se zmylila jsem do nej zamilovaná až po uši . Kamarádka v lavici mi dnes říkala koukni kouká na tebe ale když mi to řekla řekla pak uhnul pohledem myslím si ze se boji aby to nikdo zijstil dnes jsme di mohli sednout jak chceme já seděla zase ale v jiné lavici s moji normální spolusedíci no a já v té hodině měla lavici vedle jeho lavice in šel někam dozadu pomáhat kamardům pak se jeho flaška nějakým způsobem zakutálela a já ji zvedla a postavila zpátky kamarádka pozvedla obočí a řekla potichu uuuuu. Ten daný kluk se na me podíval úplně jsem zrudla. Po té hodině jsme měli jít domu nebo na oběd já šla domu on na oběd . A já šla v šatnách proste šel jiným směrem a já taky tak do me asi naschvál žďuchl aby se mi omluvil a dotknul se me nevím ale nespis to bylo naschvál už jsme byla fakt na obláčcích protože se mi líbí a taky mam taky takové divné události už víc jak 3krát jsme oba přišli spolu pozdě a kouká na me já na něho když se druhy nedívali ale občas si podíváme do oči já nevím me se líbí a co myslíte já jemu? Poraďte děkuji
zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

V tvém krásném věku máš na vše času dost.

Takže zkoumej, přemýšlej, všímej si ... no prostě studuj život.

Každá rada se ti bude zdát divná a možná i hloupá, proto si musíš prožít sama svou možná první lásku, první zklamání, první zradu a já nevím co ještě.

Hodně věcí a událostí bude v tvém životě poprvé takže klid, nic ti neuteče :)

tanapslato

ahoj diky ale potrebuju vic jak jen tohle prosim vice napis diky:)

hodnocení

3x

Ahoj. A co začít spolu normálně kamarádsky komunikovat? Možná byste si užili i nějakou legraci a bylo by vám fajn. Jednou budeš na školní leta třeba ráda vzpomínat..

jsemtaconaps

ahoj to jsem ja cco jsem to napsala a nejvic dekuji tem kteri odpovidaji na co maji a ne na moji cestinu jelikoz mam strasi pocictac tak se mi nechce psat hacky carky a jsem sedmak interpukci jsme nebrali prosim opovidejte na co jsme se ptala jinak sem vubec nepiste a diky jen jendomu komentari diky za podporu a dofam ze na skolni leta taky budu rada vzpominat a myslim ze na me crush ma protoze asin sem tuhle diskuzi nemela zakladt mela jsem vedet ze tu bude skroro vetsina odpovidat na co nema crush znamena jestli nevis vyhledej si tooo nejsem tady od toho

výtka
Upozornění od sys milancukrar 20. 04. 2023 19:22:29
Prosím, mírněte se. Děkuji

hodnocení

0x

Nemá na tebe crush. Ty máš crush na něj a on je tvůj crush! Mmchdm, co si vlastně myslíš, že to slovo znamená? Napiš to a česky, pokud to zvládneš...;)

doplněno 20.04.23 19:55:

Právě že já to vím, ale mám pocit, že ty ne. Někde jsi to slyšela a snažíš se to používat...

jsemtaconaps

prosim neptej se a vyhledej si to jeslti to nevis a mimocodem jestli to nevis proc sem vubec pises?

výtka
Upozornění od sys milancukrar 20. 04. 2023 19:20:09
Zkuste to bez napadání poradců.

jsemtaconaps
hodnocení

0x

vysvtlim vam to vsem i ti kteri sem hodlaji psat jsem z Pardubic a je to o moji kamaradce napsali jsme to z myho pocitace protoze kdyby to zijstila jeji mama urcite by se na ni nastvala tak to neni o me ale o kamardce a proto ji ted branim za to co piste psali jsme to rychle z duvodu ze potrebovala pomoc tak me poprosila nemeli jsme cas na zadnou interpukci a ona je taky z pardubic ale me je 14 kdybych to psala ja tak bych si dala na cas prosim na tohle ztovna odpovidejte klidne se ptejte a tady je moje vysvtleni.

14 roků? nevěřím,

Nikdo nemůžeme vědět, zdali se mu líbíš, to se ho musíš zeptat sama.

Otázky na téma co je crush
Otázky na téma co je to crush
Otázky na téma co znamená crush
Otázky na téma crush

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]