Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdravení postavením se (na SŠ)

Od: krpalkova odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám dotaz na učitele SŠ nebo +- aktuálního žáka SŠ. Při příchodu učitele, zdravíte postavením se nebo máte jiný systém? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

2x

To je snad automatické postavit se. To je výraz úcty. Stejně, když chlap sedí a má přivítat ženu, tak si stoupne, ev. jí připraví židli. Jen buran na dámu zůstane civět zespoda a jen natáhne nahoru ruku...

Ve škole je to okamžik, kdy končí přestávka a začíná hodina. Žáci se tím zklidní a měli by být připraveni vnímat pokyny. Při vší demokracii bych ve svých hodinách na tomto rituálu trvala. Má smysl.

hodnocení

1x

Fungovalo to tak vždycky, co já vím. A dosud funguje.

Je možné, že si některá škola zavedla svoje pravidla a mají to jinak.

hodnocení

0x
Vždy jsme po příchodu učitele se postavili a pozdravily. Zatím jsem nikde jinde žádný jiný styl neviděl.
Kluci se postavili. A holky pozdravily.
Dobře rozdělené. Dívčí hlasy se dají poslouchat. Mutujícím raději stačí jen klátivě zvednout kostru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]