Ahoj, Chtěl bych se zeptat, jak mám přesně vyplnit přihlášku do autoškoly. Když se chystám danou autoškolu dělat cca 150 km od místa mého trvalého bydliště (momentálně bydlím jinde ale trvalé bydliště zůstává). V přihlášce požadují vyplnit bydliště a podle daného bydliště dále požadují Úřad obce s rozšířenou působností. Mám tedy vyplnit momentální bydliště? A podle jej obecní úřad. Nebo snad musím mé trvalé bydliště? A podle toho samozřejmě danný úrad. A kyž to udělám podle druhé varianty tak nebudu si muset po autoškole vyřizovat řidičák těch 150 km daleko? Přikládám i danou přihlášku. Předem díky za odpoveď Martin
Já mám trvalé bydliště v Ostravě a posledních 7 let žiju v Aši. Dělal jsem zde i autoškolu. Normálně sem vypsal trvalé bydliště do Ostravy. Pro řidičák sem si zašel na úřad v Aši. Nebyl nikdy žádný problém.. a pokud chtějí jen čistě bydliště, tak napište adresu kde bydlíte teď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.