Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde studovat hru na klavír

Od: renefaktor odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,
rád bych studoval hru na klavír. Věnuji se celý život tomuto nástroji, již 8 let učím začátečníky jakou soukromý lektor a cítím, že bych možná rád sám sobě dal nějakou cestu, přidal si na důvěryhodnosti apod. Je mi 27, mám za sebou maturitu na elektrotechnické škole. Klavír jsem se nejdříve učil na ZUŠ jako malý 3 roky, ale ani tu jsem vlastně nijak oficiálně nedokončil. Od té doby se učím sám nebo se soukromými lektory. Většinou právě s absolventy konzervatoří.

Děkuji za rady.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sasa*
hodnocení

0x

To je celkem dobrý životopis a popis co děláte pro muziku,ale není mi jasný dotaz. Všechny vaše věty končí tečkou, takže nám to pouze oznamujete? Díky za info.

lvicek17*
hodnocení

0x

Dobrý den,

Vystudovat jakýkoliv nástroj aby byl uznán oficiálně tak je zapotřebí konzervatoř.

hezký den

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]