Nejste přihlášen/a.
No co chceš slyšet. Jseš hezká holka, anglicky umíš a asi jsi jí nesedla a normálně tě šikanuje. Máš štěstí, že tě nenechá propadnout a neučí tě matiku. Nemáš rodiče? Pak vedení školy - ale třeba si ještě pohoršíš...
Je mi už 40 let a dodělávám si studium odpolední, ale toto mě fakt zaskočilo, že mi procenta špatně spočítala. A když si kontroluji zpětně písemky má tam chyby v bodování. Před didakťákem jsme psali ještě další test z angličtiny a jeden bod mi nenapsala, proto mám špatnou známku. A kontrola jsem si písemky před tím a taky tam mám nezapsaný body a napsala mě míň bodů. Třeba mě nechce u maturity z angličtiny a dělá mi to tak. Nebo mi něco závídí.
Ano, právě jsem si skontrolovala ten didakťák jak rozdala a hned jsem to s ní řešila, psala jsem jí ještě teď e-mail ať mě to opraví ve školní žákovské online. A budu s ní v úterý řešit v kabinetě proč mi epčipsala bod z jiné písemky, že jsem mohla mít lepší známku. Ta co mě doučuje viděla ten test a říkala, že vypadá líp než na škaredou známku. Kontrolovala jsem si i jiné testy od ní a mám tam nepřipsané body, napsala mi schválně míň bodů. Budu to prvně řešit s ní v kabinetu.
Byl to zkušební test didaktický a špatně mě spočítala i jeden bod nenapsala a procenta mi napsala špatně a píše se to žákovské online.
celý je to divný, no jo nová doba, host vyhazuje vrchního a kantor neumí počítat, kolik je té úči?
Tak body nebo procenta budu mít i u maturity ne? Tak to dělala podle maturit. Tak učitelce asi tak 58 roků. Alě mě příjde, že mě tam nechce u maturity. Přece to je moje věc, jestli si zvolím matiku nebo angličtinu. Ale dělat mi takový naschvály, abych si vybrala radši matiku. Na matiku ji kašlu, takovou radost ji neudělám. Na maturitě za rok mě bude tam mít.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.