Nejste přihlášen/a.
V úterý šla spoluzacka1 řešit za nějakou náhodnou učitelkou zprávy mezi ni a studentkou která vyšla ze školy už před rokem a šla řešit zprávy ze se ji údajně vysmivala a nějak ji sikanovala a já se spolužačkou2 jsme se tomu mely smát a prý i rozesílat což je nesmysl protože obě jsme ty chaty jenom viděly od ostatních co si to posílaly (ve zprávách si bývalá studentka psala se spoluzackou1 o tom jak to má rada a ta ji psala ze ji svaze a zbicuje ze je to neposlušny kralicek)
a jediné co jsem se dozvěděla (od ostatních protože mi ucitelka řekla ze mi nic nemůže říct i když se to týká me a já o ničem nevím) je ze se nějak posmivame spoluzacce3 což je zároveň i naše nejlepší kamarádka která se nějak začala bavit se spolužačkou1 zatímco spoluzacka3 založila tak před půl rokem skupiny a pomlouvani spoluzacky1 a psala tam a fotila ji a posmivala se ji převážně jen ona ale to už nikoho nezajímá i když máme důkazy a můžeme cokoliv ukázat
ve středu jsem nebyla ve škole protože jsem zaspala a spoluzacka2 mi napsala co se děje a když jsem říkala ze tam pojedu to řešit tak mi vzkázala od učitele ze tam není co vyřešit ze to je podmínečné vyloučeni a 3 z chování. řekla jsem si ze ok tak to půjdeme říct proste ve čtvrtek svoji verzi jak se to stalo ale než jsme tam došly (první dvě hodiny jsme měli telocvik a potom přednášku) tak si spoluzacku2 vytáhli z třídy a říkali ze je proste vyloučena ze jsme jim prý v šatně vyhrozovaly ze je zbijeme a ona ze se boji prý o svoje zdraví tak to šla hned oznámit načež nás hned vyhodili a vzali čipy
a tím vyhrozovanim ze ji zbijeme si vzala asi z toho ze jsme docházely z šatny a spoluzacka2 mi jen řekla ze vypadaly ze nám napálí tak si asi to prebraly trochu jinak a ze my je prý chceme zbit:D
přišel rodičům dopis s vyloučením a podpisem ředitele ale potom když od spoluzacky2 mamka zavolala reditelovi tak řekl ze o ničem neví ze je cely týden mimo město
a my už fakt nevíme co dělat protože mě si ani nevyslechli co k tomu chci říct protože jsem údajně nebyla vůbec ve škole i když jsem se pozdravila s třídním a ten mi nic neřekl tak jsem myslela ze dobrý
ale prý tam není co řešit takže jsme automaticky vyloučené ze to je zavazna šikana ale kdybych měla možnost ukázat všechny zprávy jak to je tak by ty co nás nahlásily skončily nejhůř
takže asi jediné co nám zbývá je to řešit přes policii protože mi to rodiče nevěří a říkají ze se to určitě musí řešit minimálně dva týdny a ze se to určitě nemohlo odehrát všechno během dvou dnů i když to je na tom to co taky nechapu
tak by mě zajímal Váš názor na mou situaci jelikož jediné co řekla mamce jiná zase učitelka je ze mám jít na pracak ze tam proste není co řešit
Jedna věc je normální lajdáctví - velká písmena, čárky, pravopis, nad tím vším dokážu přivřít oko. Nemusím si honit ego tím, že kritizuju něčí pravopis. Vynechanou diakritiku beru jako to nejmenší, neni vždy jednoduché ty symboly napsat (jsou lidi, co maji anglickou nebo jinou klávesnici).
Ale tady je to horší, text by měl být členěný do odstavců v logických místech a ne jen náhodně uprostřed věty. Dost blbě se to čte a já to po dvou "odstavcích" vzdal. Vypadá to, jako když člověk zkopíruje text z pdf a nezkoriguje to. Takže těžko poradim.
Na vyloučení natvrdo musí být nějaké opravdu závažné porušení. Co si pamatuju, dávala se jen podmínečná vyloučení. Třeba v učení ho měla celá třída o rok výše, poté co udělala nějaký průšvih (mám pocit, že zazdili nějaký školní výlet nebo něco takového).
4x
První co mě napadá, když tu tvoji slátaninu čtu, je co to je za školu, že tě tam ještě trpí. Ten pracák by určitě byl nejlepším řešením, ovšem pochybuji, že bys někde sehnala práci. Všichni musí být v zaměstnání včas a do školy, která začíná v 8 vstávat v 11, to opravdu může jen blbka. To bych tě opravdu chtěl poznat na živo!
1x
Ten problém s šikanou asi není tvůj jediný, předpokládám, že je to jen poslední kapka.
doplněno 24.03.23 11:32: Jinak samozřejmě proti rozhodnutí o vyloučení se můžete odvolat.
a prave ze je jediný proto to tak řeším, ještě proč bych sikanovala svou nejlepší kamarádku a spoluzacku co mě občas doucuje matiku? to asi nedává smysl ne :D
a odvolání jsem taky řešila hned ale na to mi bylo odpovězeno ze už se nedá s tím nic dělat
1x
0x
Rada.
Chovat se slušně, nikoho nešikanovat, omluvit se. Nařídit si budík. Do školy chodit včas. Pak bude vše OK.
Pokud je to tak, jak píšete, tak bych to určitě řešila. Vyjádřila bych se k tomu a bránila bych se. Nedala bych se. Držím palce.
0x
- Co pro mě obnáší podmínečné vyloučení?
- Vyhazov ze školy - jak se mu dá pomoc?
- Podmínečné vyloučení
- Podmínečné vyloučení ze školy
- Podmínečné vyloučení - co to znamená?
- Co mi hrozí za neomluvené hodiny?
- Co znamená podmínečné vyloučení?
- Vyhazov ze školy a přestup na jinou školu
- Vyhazov ze školy - pozdni doručení omluvenky
- Vyloučení ze školy, jak postupovat?
- Podminene vylouceni - lze?
- Proplacení škody na majetku
- Dvě důtky za jeden přestupek
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.