Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mám dělat s absenci

Od: annaa odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, chci se vás zeptat u nás na škole se bude uzavírat klasifikace 12. dubna. Z toho důvodu že naši školu budou rozšiřovat a my budeme v jiné škole. A teď nedávno jsem dlouhodobě chyběla kvůli nemoci cca dva týdny a hodně se mi zvedla absence hlavně z matiky a tělocviku( 58% a 60%) A já nevím jestli absenci taky uzavírají nebo až pak dva týdny před vysvědčením a nejsem si jistá.
Budu ráda za každou odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

incaf
hodnocení

1x
Tak se zeptej ve škole, resp. konkrétních učitelů, ne? A min. matiku si můžeš napravit tak, že požádej o úkol navíc/domluv se s učitelkou a napiš si test navíc (holt se ve škole jednou zdržíš a místo toho, abys šla domů, tak si napíšeš test). Absenci jsi měla vysokou už předtím, dva týdny nemoci byly hřebíky do rakve. Na dva týdny nemoci to nesváděj.

hodnocení

0x
Neuzavírá se náhodou až na konečné vysvědčení? Že čtvrtletní je orientační a konečná absence je až ve druhém pololetí s vysvědčením? Na naší škole to tak bývalo. Pokud vím v bakalářích je napsána absence za aktuální hodiny takže dejme tomu, že máte 10 hodin matematiky od prvního pololetí a z toho na 5 jste nebyla budete mít 50% absenci. Zas jestli máte dostatečné množství známek na uzavření vysvědčení tak absence Vás trápit nemusí. Pokud to teda nějak není napsáno ve ŠŘ. PS: Písemky a dohnat známky můžeš i teď. Pokud teda chceš zůstat trošku déle ve škole

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]