Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Boje v Lybii - proč a jak to je?

Od: matesss* odpovědí: 12 změna:

Ahoj chtěl jsem se zepat, kdo s kým a proč bojuje momentálně v Lybii? Máme to zjistit za domací úkol do zeměpisu.

Předem díky všem za odpovědi .

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

Co píší média je snadné dohledat. Můj názor se ve škole prezentovat nehodí : válka rozpoutaná zpravodajskou službor-boj o ropná ložiska.

stany*

Lidus, jak by jste mi to vzala z úst. Ale právě názory obyčejných lidí by se měly ve škole prezentovat, protože pak ty děcka zmatou tím, že tam někdo bojuje za svobodu, spravedlnost a rovnost pro všechny ( pripomina mi to listopad 89 ), a ono je to ve skutečnosti boj o koryta v kterých teče ropa.

hodnocení

1x

Hele "matesss"...a tobě nefunguje internet?

Asi ano, když sem vkládáš dotaz..

Co takhle si přečíst pár článků na webu? Jen za dnešek jsou jich tam desítky...

Nebo ti ten úkol má někdo z nás vypracovat? Jdeš večer někam pařit?

matesss*
hodnocení

Podrobnosti a novinky z toho mám, ale ten uplny základ, nemuzu nikde najit a mam velice pomalý internet, tak prosím vás o 2-3 věty. Kdo proti komu a proč. Nevidim na tom nic špatného ani složitého!

Nic extra složitého bych v tom v této fázi nehledal...mluví se o občanské válce..ať již teprve začíná, nebo již začala..

Občanská válka nemá moc pravidel...ani logiku v ní nehledej..Je to zpravidla každý proti každému...soused proti sousedovi...jedna vesnice proti druhé.

Zatím to vypadá na to, že část vojska věrná Muammaru Kaddáfímu bojuje proti zbytku obyvatel..., ke kterým se přidalo více či méně vojáků co již Muammaru Kaddáfímu věrni nejsou.

cs.wikipedia.org/wiki/Libye

matesss*
hodnocení

Moc děkuji. Jsem rád, že někdo kdo dokáže pomoc, tu ještě je ;)

No jo...ale to jsem pořád já...jeden a ten stejný člověk, kterému o dva řádky dole málem nadáváš...

matesss*
hodnocení

Tyto chytré rady si nech pro někoho jiného, nestojím o ně. Mám důvod proč sem píšu. Hledal jsem. A stránky jsou od toho, aby ti nekdo pomohl. Nazdar!

Zdar!

A až doděláš školu...a budeš hledat zaměstnání...a nebudou tě nikde chtít vzít...budeš alespoň vědět proč..

takylinej
hodnocení

0x

A co tak se zeptat třeba rodičů? Podívat se na zprávy, mrknout do novin? Moc práce, co.

rybana1

Matesss sem vožil otázku, protože, má pravdu, ty stránky jsou tu od toho. Když to někoho rozčiluje atˇ nereaguje,

nikdo ho nenutí. Téměř všechna témata se dají vyhledat na netu, takže tyhle stránky by zde nakonec nemusely být ,

podle některých rádců. Matesss nenech se otrávit!

Matess, toto je tvoje 20. otázka, ve které žádáš o chytré rady. Proč se čertíš, vždy ti někdo poradil. Rybana má pravdu, je na internetě plno stránek. Když se to tobě a Rybaně nelíbí, že tu někdo DOBROVOLNĚ pomáhá, můžete si hledat sami...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]