Ahoj tak jako mám 3 na gymplu na vizo v druhaku dostanu se na vs?toho hodně a stacim na tech 5 trojek je to ok? Chci na vsb do ovy .. potřebuju poradit jestli mi stačí trojky nosit do ctvrtaku na gymplu a mam sanci s prijimackami a s maturitou se dostat na vsb?
Pokud tě s takovým vyjadřováním vzali na střední a dokonce pomýšlíš na vysokou, tak to je teda fakt konec civilizace. S takovým vyjadřováním by to bylo ještě před 30 lety tak s bídou na učńovský obor s maturitou.
Cim skor zmenite svoj pristup k zivotu, tym lepsie. Skor ci neskor skoncite niekde v zamestnani, kde sa nebudu hrat hru "aky minimalny vvykon musim podat?", ale vas rovno vyrazia v skusobnej dobe za nedostatok snahy a biedne odborne znalosti a slaby vykon.
Hneď teď potřebuješ vědět ,- hmmm, tak si trhni, rozkazy si nechej pro rodiče. Že máš špatné známky víš dlouho, ne teď . Mám šanci z přijímačkami a maturitou se dostat na VŠ? Hmm, další blábol, bez maturity si přijímačky ani nezkusíš. Přestaň hulit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.