Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hned ted pozrebuji vedet krize znamek

Od: petr05 odpovědí: 6 změna:
Ahoj tak jako mám 3 na gymplu na vizo v druhaku dostanu se na vs?toho hodně a stacim na tech 5 trojek je to ok? Chci na vsb do ovy .. potřebuju poradit jestli mi stačí trojky nosit do ctvrtaku na gymplu a mam sanci s prijimackami a s maturitou se dostat na vsb?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Pokud tě s takovým vyjadřováním vzali na střední a dokonce pomýšlíš na vysokou, tak to je teda fakt konec civilizace. S takovým vyjadřováním by to bylo ještě před 30 lety tak s bídou na učńovský obor s maturitou.

lasma
hodnocení

2x

Spíš než známek by ses měl bát přísernýho psanýho projevu.

Pokud ta škola nebere na základě průměrů z vysvědčení, nikoho tvoje známky ze střední na vejšce zajímat nebudou.

hodnocení

1x

Cim skor zmenite svoj pristup k zivotu, tym lepsie. Skor ci neskor skoncite niekde v zamestnani, kde sa nebudu hrat hru "aky minimalny vvykon musim podat?", ale vas rovno vyrazia v skusobnej dobe za nedostatok snahy a biedne odborne znalosti a slaby vykon.

hodnocení

0x

Podmínky přijetí podle oborů Podmínky přijetí /... - tak si to prohlédněte a uvidíte.

id
hodnocení

0x
Hneď teď potřebuješ vědět ,- hmmm, tak si trhni, rozkazy si nechej pro rodiče. Že máš špatné známky víš dlouho, ne teď .
Mám šanci z přijímačkami a maturitou se dostat na VŠ? Hmm, další blábol, bez maturity si přijímačky ani nezkusíš.
Přestaň hulit.

berger*
hodnocení

0x

Tak doufám, že se hodně změnilo, ale za mých mladých let byla baňa předposlední instance, brali všechno, co prolezlo maturou, takže asi máš šanci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]