Nejste přihlášen/a.
Ahoj holky, jdu sem s otázkou- jak vysvětlit učitelce na TV že mám menstruaci a prostě nemůžu cvičit? Máme strašnou tělocvikářku která má furt jen blbý kecy a říkala nám, že menstruace není důvod k tomu, abychom necvičili… jenže mám opravdu silnou menstruaci a nechce nás pouštět ani na záchod a já s tím cvičit nedokážu. A ještě jeden dotaz používám pouze vložky, protože se bojím tamponů, takže když cvičím, mám krev všude…
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
kjhgfrtz
0x
Co třeba do tělocviku koupit nějaké takové leginy s červeným potiskem a nosit je každou hodinu demonstravivně na protest?
0x
kacka*
0x
No jde o to, že můžou protéct.Ja mám někdy menzes dost silný a jen s vložkou bych nevydržela asi.Chce to ještě jistit tampónem.Ake když jsem byla mladá, tak jsem normálně cvičila, to ještě tak silně nebylo a nevím koho by tělocvikářka omlouvala, cvičily všechny holky.
Radim si vzít na tu chvilku ještě tampón a vložku k tomu, když nevydržís v klasické nějakou tenčí.Co teda nosíš v době menstruace, když ti dělají vložky zlé? Přece se nic jiného nedá nosit.Tampony se nedoporučují kvůli infekci.
Radim si vzít na tu chvilku ještě tampón a vložku k tomu, když nevydržís v klasické nějakou tenčí.Co teda nosíš v době menstruace, když ti dělají vložky zlé? Přece se nic jiného nedá nosit.Tampony se nedoporučují kvůli infekci.
asd1
0x
Jednoduše,od gynekologa potvrzení že v době menstruace cvičit nesmíš. Tam se i dozvíš jestli nemáš problém který by se měl/ mohl resit.
Bez toho řešit s vedením školy,hlavně nepousteni na záchod když potřebuješ.
Samozřejmost je kdyz je nemas tak cvičení nesidit ale naopak být aktivní a snažit se.
Bez toho řešit s vedením školy,hlavně nepousteni na záchod když potřebuješ.
Samozřejmost je kdyz je nemas tak cvičení nesidit ale naopak být aktivní a snažit se.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]