Nejste přihlášen/a.
Dobrý deň, mám takýto problém. Chodím na strednú školu do druhého ročníka. V pondelok sme v škole z chémie písali písomku, ja som nejako podecenil prípravu a dostal som 4. Bál som sa to povedať rodičom, čo by na to povedali, som vychovávaný dosť prísno. Občas dostanem aj výprask, ale vždy to je zaslúžene. A dnes sa mi stala ďalšia nepríjemnosť. Opäť sme mali chémiu a pani učiteľka išla skúšať, a vybrala mňa. Keďže som sa vôbec neučil dostal som to za 5. A teraz už fakt neviem ako to oznámiť rodičom...
Řekla bych to jednoduše. Nějak se mi v té chemii v poslední době nedaří. Asi tomu nerozumím nebo nevím proč, ale dostal jsem 2x za pět. Samozřejmě, že bude doma bengál. Ale co člověk nadělá... Nezbývá než se učit a snažit se to nějak opravit. Poučení pro Tebe - učit se. No ale je divné, že Tě ve Tvém věku doma čeká i výprask...
Pokaždé někdo z nás zalajdačí a hodí učení za hlavu. Kdybych řekla, že já ne, lhala bych. Ovšem profesor je nevyzpytatelný a občas dojde k maléru.
Podcenil jste přípravu na písemku - výsledek 4 . Podcenil jste učení na hodinu - výsledek 5. Opravdu si myslíte, že je chyba v profesorce? Právě naopak. Z písemky Vám dala za 4, proto si nyní řekla - vyvolám Samuela, ať si tu kouli opraví. Vyvolala tedy Samuela - a pětka. Fiasko.
Proto si myslím, že na chemii zvysoka kašlete a přísní rodiče jsou na místě. Dejte se do kupy, učte se, hlaste se a ty nehezké známky si opravte. Když bude profesorka vidět, že snahu máte, jistě Vás oznámkuje spravedlivě.
Ne jako jeden dávný spolužák - viz:
Já jdu pryč od vás, já kašlu na vás,
i na vaši chémii - ať vám ji psi pochčijí.
Jo, jo, občas se v hlavě vynoří vzpomínka 50 a víc let stará. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.