Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bojím sa, čo mi povedia rodičia

Od: samuel odpovědí: 13 změna:

Dobrý deň, mám takýto problém. Chodím na strednú školu do druhého ročníka. V pondelok sme v škole z chémie písali písomku, ja som nejako podecenil prípravu a dostal som 4. Bál som sa to povedať rodičom, čo by na to povedali, som vychovávaný dosť prísno. Občas dostanem aj výprask, ale vždy to je zaslúžene. A dnes sa mi stala ďalšia nepríjemnosť. Opäť sme mali chémiu a pani učiteľka išla skúšať, a vybrala mňa. Keďže som sa vôbec neučil dostal som to za 5. A teraz už fakt neviem ako to oznámiť rodičom...

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ltz
hodnocení

4x
Vite že rodiče jsou prísní, ale stejně jste podcenil přípravu, tak to budete muset odtrpět. To se stává nebo stalo téměř každému studentovi,ze se mu někdy nechtělo do učení. Vám se to ale stalo 2x za sebou a hned dvě špatně známky. To už je výstraha pro vás, tak to nenechte, aby to takto nepokracovalo dal. Řekněte rodicum, že si to opravite.

daska
hodnocení

2x

Řekla bych to jednoduše. Nějak se mi v té chemii v poslední době nedaří. Asi tomu nerozumím nebo nevím proč, ale dostal jsem 2x za pět. Samozřejmě, že bude doma bengál. Ale co člověk nadělá... Nezbývá než se učit a snažit se to nějak opravit. Poučení pro Tebe - učit se. No ale je divné, že Tě ve Tvém věku doma čeká i výprask...

k2
hodnocení

1x

Draha maminko, mily tatinku! Dnes se mi stala takova neprijemnost. Jo a jeste v pondeli jsem nejak podcenil pripravu.

No nevim jak doma, ale tady tu 4 a kuli z chemie okecavate ve velkem stylu...

hodnocení

0x

Pokaždé někdo z nás zalajdačí a hodí učení za hlavu. Kdybych řekla, že já ne, lhala bych. Ovšem profesor je nevyzpytatelný a občas dojde k maléru.

Podcenil jste přípravu na písemku - výsledek 4 . Podcenil jste učení na hodinu - výsledek 5. Opravdu si myslíte, že je chyba v profesorce? Právě naopak. Z písemky Vám dala za 4, proto si nyní řekla - vyvolám Samuela, ať si tu kouli opraví. Vyvolala tedy Samuela - a pětka. Fiasko.

Proto si myslím, že na chemii zvysoka kašlete a přísní rodiče jsou na místě. Dejte se do kupy, učte se, hlaste se a ty nehezké známky si opravte. Když bude profesorka vidět, že snahu máte, jistě Vás oznámkuje spravedlivě.

Ne jako jeden dávný spolužák - viz:

Já jdu pryč od vás, já kašlu na vás,

i na vaši chémii - ať vám ji psi pochčijí.*smich*

Jo, jo, občas se v hlavě vynoří vzpomínka 50 a víc let stará. Jaga.

nerentier
hodnocení

0x

Doporučuji zhlédnutí seriálu Perníkový táta a pak už budeš mít z chemie samé jedničky. *vtip*

hodnocení

0x
Milí rodiče, podcenil jsem přípravu na chemii a dostal jsem 4 a 5. Celý víkend se budu učit a přihlásím se na opravu. Tati, pomohl bys mi prosím s tímto a tímto?
Synu, jsi blázen? Jsem pár desítek let ze školy pryč a rozumím tomu méně než ty...
Tati, chceš mi snad říct, že nás ve škole učí zbytečnosti, které jsi nikdy nepotřeboval?
Ano chlapče, to se za posledních padesát let vůbec nezměnilo.
Tak to ti tati nebude vadit, že mám z toho za 5.
Alespoň za 4 chlapče, ať nějak prolezeš.
Tak jo, taťuldo, hlavně když nebude výprask.

jano123
hodnocení

0x

Ak by si tu chémiu skutočne nechápal, tam sa dá ešte

privieť oko, ale kto to 2x za sebou zanedbá povinnosti, reakcia rodičov

je s otáznikom, "mladý muž", postavte sa k problému ako chlap,

vyriešite si to v rodine, a postupne aj v škole...*zmateny*

Držím Ti palce doma aj v škole...*palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]