Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přestup po 2. na jinou SŠ

Od: mak* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, chodila jsem do 1. ročníku zdravotnické školy a jelikož mi nevyhovoval obor, tak jsem přestoupila na jinou sš sociální péče, zde mi ale nevyhovuje vyučování a mám pocit a myslím že věrohodný, že mne tam nenaučí tolik, kolik by měli, prostě to nestojí za nic. A tak se chci zeptat zda je možné přestoupit po druhé bud do 1. nebo už do 2. ročníku obor také sociál. péče jenom na jinou školu a zda budu mít stejné možnosti jako ostatní, aby na mne nekoukali tak, jakože jsem ta, co přoád jenom přestupuje a kvůli tomu mne nevzali.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Nikde to nebude úplně růžové, ale pokud si myslíte, že je přestup nutný, prosím, vidíte do toho nejlíp. :)

Jak se na vás budou dívat ostatní, vám nikdo nezaručí. Přestup možný určitě bude, buďˇsložíte rozdílové zkoušky a půjdete do druháku, nebo začnete od začátku s ostaními nováčky na škole. Rozhodně je ale důležitá domluva s vedením škol, takže začněte odsud.

Hodně štěstí přeju. :)

lidus*
hodnocení

0x

Tam to byl obor-to bych pochopila, nyní máte pocit, že vás nic nenaučí., těch dalších 25 žáků je na tom stejně? Pokud vás jiná škola příjme můžete přestupovat kolikrát chcete ale papíry jdou s vámi a jistě bych si na vás dala pozor.

eulalie*
hodnocení

0x

Ale ono to bude takto vypadat, že prostě nemáte v hlavě jasno o tom, co vlastně studovat chcete. Však to sama píšete... zdravotnícká škola nee, ta vám nevyhovuje, na sociální péči vás tolik nenaučí, jak byste si představovala... ale jinak jste v životě spokojená? Se vším? Nebo taky tak často měníte své názory? Zřejmě se zbrkle rozhodujete, možná to chce zklidnit a dost dobře promyslet, co vlastně chcete v životě dělat. A vážně si myslíte, že když přestoupíte na další školu, že už to bude pravé ořechové? Tam vás zase budou štvát třeba jiní učitelé, to tedy pak zase přestoupíte?

aailyyn*
hodnocení

0x

Záleží na škole, ale pokud je to podobný obor, jen jiná škola, v zásadě by jim měly stačit nějaké rozdílovky a pak pokračovat normálně nástupem do druháku. To, jak tam budou koukat, už nikdo neovlivní. Ono to vážně tak trošku vypadá, že nevíte, co chcete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]