Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli bych se dostala na zdravotnickou školu se 4 z angličtiny pak se třemi 3 (český jazyk,chemie a občanská výchova).
Letos končí ŽŠ nejsilnější ročníky, asi 110 tisíc dětí. O střední školy bude boj, nové školy se nestaví. Moc šancí ti nedávám. Nemohu se vyjádřit k trojce z občanky, to by se ti špatně četlo.
Žádná hitparáda, to tvoje vysvědčení. Zjevně jsi buď líná nebo hloupá, takže jako zdravotník bys za moc nestála. Takže si najdu nějaký jednoduchý učební obor, existují zajímavé a třeba tě to chytne. Ve zdravotnictví to vypadá maximálně na pradlenu.
Dobrý den, Je mi líto, ale nejsem schopen poskytnout konkrétní odpověď na vaši otázku, protože nevím, o jakou zdravotnickou školu se jedná a jaké jsou její přijímací podmínky. Přijímací podmínky se mohou lišit v závislosti na konkrétní škole a programu, který chcete studovat. Obecně platí, že přijímací řízení na střední zdravotnické školy zahrnují zkoušky z českého jazyka a biologie nebo chemie. Některé školy mohou také požadovat zkoušku z matematiky a jiných předmětů. Zkoušky z angličtiny nejsou obvykle povinnou součástí přijímacích zkoušek na střední zdravotnické školy v České republice. Doporučuji vám kontaktovat konkrétní zdravotnickou školu, na kterou se chcete přihlásit, a zjistit přesné přijímací podmínky pro vámi zvolený obor. Tím získáte přesnější a relevantnější informace.
Šance tu je Já jsem na zdravotnické škole a je toho hodně, mě učení baví a i tak je to někdy náročné Na zdravotnické škole je nejtěžší latina a odborné zdravotnické předměty kde se učí o nemocech - jsou to zároveň ale ty nejzábavnější předměty Jestli tam chceš, zkus to. Jestli si myslíš že to nedáš, zkus učební obor ošetřovatel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.