Nejste přihlášen/a.
Já tomu rozumím...v prváku jsem utekla z gymplu a šla na zdrávku..
Když si vzpomenu např. na šutry na lavicích, hodina mineralogie a profesorka děs... Jestlli Vás to nebaví, tak to udělejte, lepší teď, než později.
Skončila jsem na jaře, rodičům kategoricky oznámila, že tam už tedy nikdy, udělala zkoušky na zdrávku, našla si hned brigádu, abych se doma neflákala a bylo...
Já nikdy nelitovala, že jsem z gymplu zdrhla, mělo to tak prostě být...
@meluzina, jj, tohle se žádným rodičům nelíbí, to je pochopitelné. Letos to bude těžké, je hodně dětí, silný ročník, takže bude asi všude přetlak...Ale pokud jste se dostala na gympl, zdrávku určitě vystudujete s přehledem.
Nebojte, takových dětí je určitě víc...Moji sestru kdysi vyrazili z pedagogický ve třeťáku, z intru šla s holkama bydlet na privát, místo školy samé mejdany a bylo vymalováno...
Nakonec si maturitu dodělala dálkově a dálkově už při dítěti i potom vejšku- speciální pedagogiku.
Naši to s námi fakt neměli lehké, ale kde je vůle, je i cesta.
Jestli jsi v září nevěděla co chceš v budoucnu dělat, tak je těžko uvěřitelné, že po pěti měsících najednou víš, že chceš dělat obory, které vyžadují vellice specifické schopnosti a lidské vlastnosti. To si nenamlouvej. Spíš to vypadá tak, že tě nebavilo nic konkrétního dřív a nebaví tě nic ani na gymplu, kde už je potřeba se učit. Co na to rodiče? Můžu doporučit testy v pedagogicko psychologické poradně. Jsou ryché, objektivní, nezávislé a v rozhodování pomohou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.