Nejste přihlášen/a.
I já si myslím, že nejvíc Vám dá ten první obor, tedy nábytkářská a dřevařská výroba.
Jestli je nějaká nástavba k ničemu - ono to taky hodně záleží na škole, kde hodláte studovat. Já studoval průmyslovku těsně před revolucí, to tady v republice byly s oborem výroba nábytku dvě. Dnes je jich mnoho, ale jejich úroveň je mnohdy diskutabilní. Je to nejen o vybavení - mnohé mají a používají ve výuce i CNC stroje, některé tyto stroje mají taky (protože dotace) ale nepoužívají je, protože na to nemají nikoho, kdo by to učil
Co se týče podnikání v oboru - truhlařina je poměrně náročný obor, protože potřebujete nemalé prostory a drahé strojové vybavení. Asi bych začal jako zaměstnanec, i tak se dá dostat ven a vydělávat .
Z vašich možností se mi jeví nejlépe ta nábytkářská výroba. Přibývá lidí, kteří za slušně a kvalitně vyrobenou věc jsou ochotni si připlatit. Naopak ty nicneříkající obory a hlavně to podnikání - sračky dnešní doby. Podnikavého ducha člověk buď má nebo ne, to se nedá naučit, to jen tupouni nahoře si myslí, že čím více lidí bude mít vyšší vzdělání, tím lépe pro společnost. Bohužel je tomu právě naopak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.