Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vůbec nevím kam po ZŠ

Od: danca odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, měla jsem teď v pololetí 8.třídy na vysvědčení 3 dvojky a jinak samé 1.
Na jakou střední bych mohla jít s těmito známkami?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, dosud nevyhraneni či nerozhodnuti žáci s pěkným vysvědčením (jako mate Vy) se hlásí na gymnázium a tím získají vzdělání s maturitou a čas na rozhodování o své budoucnosti. Zdravím!

hodnocení

0x

Ahoj, já myslím, že můžeš jít prakticky s těmito známkami na jakoukoli školu, na kterou budeš chtít, jsou to velmi pěkné známky, ale hodnotí se víc pololetí.

Gymnázium je určitě fajn, ale taky záleží na tom, z čeho ty horší známky máš. Třeba matematika může být dost problém. Taky když pak nepůjdeš na VŠ, tak je gymnázium skoro k ničemu, nemáš žádnou odbornost. Proto je lepší jít na nějakou jinou školu s nějakým odbornějším zaměřením. Dveře na VŠ si tím určitě taky nezavíráš, i z kterékoli střední máš výběr VŠ víc než pestrý. Je ale vždy potřeba zvážit tvé možnosti a schopnosti a podle toho se rozhodnout.

liska5
hodnocení

0x

Na gympl a všechny průmyslovky, zdrávku, obchodku, hotelovku, pedagogickou, atd. .

Já bych doporučila gymnázium. Tam teprve poznáš, co který předmět obnáší, co by Tě bavilo a na co máš..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]