Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Student cestovní ruch a pak vysoká veterina

Od: marylin odpovědí: 1 změna:

Ahoj, chtěla jsem se zeptat. Studuji teď střední školu- cestovní ruch, ale vždy jsem chtěla pracovat se zvířaty, bohužel, můj průměr ze základní školy neodpovídal tomu abych mohla jít na střední školu veterinární, byla jsem trochu divočejší a škola nebyla zrovna to co by bylo na prvním místě. Teď mám jedničky,dvojky,školu úspěšně zvládám.Myslíte,že je možnost jít z této střední školy na vysokou školu veterinární? Vím, že je těžká, informovala jsem se o všem, ale stále mi vrtá hlavou jestli i člověk se střední školou cestovního ruchu může jít na vysokou na veterinu. Budu vděčná za jakoukoliv informaci,děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

4x

S libovolnou maturitou můžeš jít na libovolnou VŠ - pokud tě vezmou... Problém je, že by ses musela hóóódně učit na přijímačky, SŠ zaměřená na cestovní ruch ti nedá nic z fyziky, chemie, biologie, možná matematiky - podle toho, z čeho se aktuálně dělají přijímačky...

Tady máš web jedné ze škol - fvl.vfu.cz/... , klidně se tam poptej...

A - držím palce... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]