Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obrovské propocené kruhy

Od: radim1 odpovědí: 13 změna:
Prosim… už nevim co mam delat… tohle dokážu na košili vytvořit za 45 minut. Psali jsme test ve škole, a už po prvních deseti minutách jsem cítil mokro v podpaží… pak když jsem sel test odevzdat, cel třída se začala smát. Při pohledu do zrcadla jsem pochopil proč… je normální se takhle potit? Používám antiperspirant, ale nepomáhá… :( co s tím muzu delat?
Obrovské propocené kruhy

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

darbo
hodnocení

2x

Možná se nechat proklepnout u doktora, je možný, že tam bude nějaká hlubší příčina. Spoustu lidí si chválí Driclor (to je silný antiperspirant s obsahem soli). Ale jako první bych prubla toho doktora :) A záleží i na oblečení, možná by stálo za to obohatit šatník o látky, které lépe odvádí pot

hodnocení

2x
Kup si triko CityZen. Funguje to. Nepropotil jsem ho ani v létě v Řecku. Má to jen jednu nevýhodu - až uvidíš cenu, zpotíš se hrůzou
makak
Tričko za litr je ještě pohoda, pokud funguje...
Funguje. Už mám 4 protože mám hodnou manželku co se zná s Ježíškem :) sám bych si koupil tak maximálně jedno.

hodnocení

2x

Nosit vhodnější oblečení na kterém to není tolik vidět. Ta košile je ukázkově nevhodný příklad oblečení. :)
Vypozorovat zda to není i o psychice, člověk je při testu ve stresu. Je problém i doma když jste v pohodě?
Jinde se nepotíte?

hodnocení

1x

Nepíšete, zda se tak běžně potíte, nebo jen při stresových situacích?

Každopádně noste vhodnější oblečení, na kterém to nebude tak vidět, nejlépe bavlnu, bylo by potřeba zjistit příčinu, může to být např. stres, nebo díky obezitě, ale třeba i kvůli zvýšené činnosti štítné žlázy?

Normální to určitě není, konzultujte s lékařem..

hodnocení

1x

Nevíme z jakého materiálu košile je, spousta lidí nesnáší, když má vyšší obsah umělých vláken. Navíc je tenká, jednobarevná, vše je na ní vidět a ten ne úplně hubený člověk je v ní dost nacpaný. Pot má člověka odpařováním chladit, v takto těsné a husté košili se ale pot muže odpařovat až na jejím vnějším povrchu. To je ta nejhorší kombinace. Zvýšené pocení sice múže znamenat nějaký zdravotní problém, ale teké třeba jen pubertu.

Rozhodně ale pomůže nosit pod košili bavlněné tričko s krátkým rukávem (to nejen odsaje pot, ale i zajistí oddělení pokožky od případně umělého materiálu košile) a košile nosit volnější a ideálně vícebarevné.

liska5
hodnocení

1x

Jíst hodně čerstvého ovoce, které má hodně Céčka a ráno si dávat kakao, celozrnné pečivo, klíčky, banán,... Tím si zajistím C vitamín a Mg, které snižují potivost. V tabletkách to není ono, chyběly by přídatné prvky, které umožňují vstřebávání, třeba Cu... Pak pít šalvějový čaj, ale né déle než 30 dní. Takže takovou měsíční kůru a další měsíc pauzu. Zkusit jiné oblečení, na kterém to není tak vidět.

hodnocení

1x

Několikrát týdně musím ležet několik hodin bez pohnutí. Potím se v podpaží. Před dvěma lety jsem objevila Eucerin v lékárně. Fakt dost drahé, ale fungují, nepotím se. Vyzkoušeno. Každé stříknutí opravdu vydrží 3 dny.

Obrovské propocené kruhy #2

hodnocení

1x

Před lety jsem si na pocení koupila Driclor. Funguje, vážně funguje, ale protože se natírá na noc po vysprchování, za čas mi odešly noční košilky, trička i pyžama. Pod paždí se úplně rozpadaly.

Tak nosím 2 vrstvy oblečení. Tričko a na něj nějaký svetřík, košili, prostě něco, co propocené oblečení skryje. Ideální to není...

Nejdřív ale zajdi k doktorovi, možná že máš špatnou funkci štítné žlázy. Vyšetření nebolí, jen ti odeberou trochu krve a prohmatají krk.

ujo
hodnocení

1x
Tričko Gobi nebo Citizen :) fakt skvela vec! U maturity jsem se tehdy potil tak, ze se ty koláče zastavily až u kalhot:DDD sileny pocit to byl

perozgauce
hodnocení

0x

Mám to stejně

tomi
hodnocení

0x
Úplně ti rozumim… mam to stejne… muzu mít tričko, košili a sako…. A mega koláče mam až na saku :( takže propotim tři vrstvy. Už jsem si zvykl

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]