Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ekonomika prosperující obory

Od: petkaa odpovědí: 4 změna:

Co myslíte, že je nejvíce prosperující? Z hlediska uplatnění ekonomického oboru:

Metody řízení a rozhodování v ekonomice

Systémové inženýrství a informatika

Informační a znalostní management

Děkuji za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

A že vy se rozhodujete, jakou tu vysokou nakonec studovat, že ano. Úpřimně? Ekonomů je jak hnoje. Opravdu. Kdekdo to studuje. Vysoká škola z vás ale dobrého ekonoma ještě nedělá. Chce to pak praxi, neustálé se vzdělávání se, přizpůsobování se trhu a jeho podmínkám.

petkaa
hodnocení

takže je lepší radši studovat třeba něco www.hgf.vsb.cz/cs/... než ekonomii? V té ekonomii i třeba finance atd...

Podle mých zkušeností..a toho co vidím v tomto státě, je každá druhá žena co vede domácnost lepší "praktický ekonom", než většina ekonomů s VŠ..

Jděte studovat hydrogeologii...nebo geologii, pokud by Vás to bavilo...Sehnat dnes hydrogeologa je velmi obtížné..., člověk aby prstíčkem hrabal...Ekonom je každý druhý..

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Nejlepší je studovat to, co by Vás nejvíce bavilo. Já mám teď před státnicemi, studuji Obchod a marketing a jsem hrozně ráda, že jsem šla studovat to, co mě zajímalo a bavilo. Mám sice úzký rozsah znalostí, ale hodně do hloubky, narozdíl od "obyčejných" ekonomů z podnikovky.

Je pravda, že ekonomů je všude dost. Stejně tak bylo ale všude dost učitelek v MŠ a teď je jich nedostatek. Všechno se může rychle otočit. Takže studujte, a studujte to, co Vás baví...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]