Nejste přihlášen/a.
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
yurek*
S těmi čtyřmi debilníky jsem si dělal trochu srandu, ale pravda je, že v kapse vesty nosím jeden čtverečkovaný sešit s tužkou (ne propiskou, protože ta občas na umazané stránky není ochotná psát a ne vždy má člověk umyté ruce, když si pootřebuje udělat poznámku, že). Je to zvyk od dob, kdy jsem dělal mistra na zámečnické dílně - nejlepší způsob, jak si poznačit, co kdo chce a co je třeba udělat...
mám zkušenost, že čím více věcí si poznamenávám tím horší je moje paměť, bylo by dobré ji občas pořádně protáhnout (cvičit) a nechat"umírat". Co takhle pexeso? ![]()
mladaholka*
0x
Chtělo by to přece jenom trošku více popsat situaci, kdy problémy nastávají. Jestli by pomohlo změnit prostředí (myslím tím třeba ztlumit rádio) a mít tak možnost plného soustředění a nebo si tak nějak"udělat"pořádek v hlavě a nemyslet na 100 věcí najednou...jak to ale udělat? Na to musí asi přijít každý sám. Jinak na soustředění pomáhají i vitamíny, čaje, ale to nelze brát delší dobu. Roztržitý je občas každý, třeba to nebude tak vážné
..
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]