Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prestup na skolu

Od: houbakrupa odpovědí: 1 změna:
Dobrý den, jsem v prváku a zjistil jsem, že mě obor moc nebaví. Je to takový hybrid dvou oborů. Polovina toho mi celkem jde a baví a druhá mi nejde a vůbec nebaví. Jsem teď na docela těžký a prestižní škole, proto se bojím, že by mi matka přestup na jinou školu se zaměřením, který mi jde nepovolí. Nevíte jak ji přesvědčit nebo jak SR rozhodnout?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

okk
hodnocení

0x
Zdravím, pokud víš, že tě škola nebude bavit, ale zvládneš ji - tak máš dvě možnosti:
Buďto se na to vyprdnout, či to přetrpět a zůstat.
Ovšem může to být pro tebe trápení a zjistíš, že to nezvládáš na konci druháku. To už je horší.
Nejlepší bude, když se domluvíš s mamkou. Řekneš ji, jak to cítíš, a jak to i dokonce vidíš - především bych už předhodila návrh na jinou školu/obor, ke kterému tě to táhne.
Hlavně zjistit, jestli mají vůbec místo a vezmou tě.
Vše si hlavně pořádně promyslet, aby i přestup na další školu nedopadl podobně.
Držím palce!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]