Nejste přihlášen/a.
Já být tím jiným žákem, tak ti celý zbytek oběda vyklopím na makovici. Bez ohledu, jaké to bude mít následky.
jenyk - no, třeba když chcete úmyslně trefit hlavu pana ředitele a on se včas uhne. A tu slinu asi tazatel neudržel v patě a omylem ji vytáhl až do talíře spolužáka .
@ondrabelc - jsem neúmyslně trefil botou do dveří a omylem při mluvení mi odlitla kus sliny
Váš ředitel zřejmě hodnotí "neúmyslně" a "omylem" jinak, než vy. Budu opakovat nedávnou odpověď i s dotazem, zda jste již nahlédl do školního řádu:
Vyhl. č. 13/2005 Sb.o středním vzdělávání
§ 10 Výchovná opatření
(3) Při zaviněném porušení povinností stanovených školním řádem lze podle závažnosti tohoto porušení žákovi uložit
a) napomenutí třídního učitele,
b) důtku třídního učitele, nebo
c) důtku ředitele školy.
§ 10 (4) Pravidla pro udělování pochval a jiných ocenění a ukládání napomenutí a důtek jsou součástí školního řádu.
Jen doplním, že pro ZŠ platí obdobně vyhl. č. 48/2005 Sb.o základním vzdělávání, § 17 - aneb jejich frekventanti hájeni nejsou
Dobrý den, pokud je to pravdivé a nelžete, tak je to možné a já tomu věřím. Zdravím!
P.S. Omyl se stát může, tak na tom není nic k divení a možné to je.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.