Nejste přihlášen/a.
Zdravím, chci se dostat na VŠB-TU do Ostravy, konkrétně na ekonomickou fakultu...bohužel pro to, abych se tam dostala musím napsat scio testy OSP, které jsem už v prosinci psala a přišlo mi to dost těžké a byly tam mnohdy věci (v té matematické části), které jsme na střední škole vůbec nebrali.
Dosáhla jsem percentil 14,5...což si myslím, že je málo, ikdyž na tu školu se údajně dostane každý a mívají klidně i 3. kolo příjmacího řízení. Proto se chci zeptat, jestli někdo zhruba netuší jakého minimálního percentilu bych měla alespoň dosáhnout.
Příkládám i odkaz na tabulku výsledků z minulých let - mám podané dvě přihlášky - 1. Ekonomika a právo v podnikání, 2. Marketing a obchod
Jaký minimální percentil máš mít ti nikdo neřekne. Už jen proto, že každý rok je to jinak. Ideální by bylo mít alespoň kolem těch 40 %, což byl loňský průměrný výsledek.
Nevzdávej to předčasně. Těch lidí brali loni dost, takže šance je i s nižším percentilem.
Každopadně pokud píšeš ty SCIO zítra (mám dojem, že se zítra píšou) neřeš, že tam jsou i úlohy, které jste ve škole nedělali. Je to schválně. Zaroveň po tobě ani nikdo nechce, abys vypočítala všechny ty úlohy. Časově se to ani nedá moc stihnout. Vyber si ty úlohy, které víš, že zvládneš a co nevíš, tak netipuj, zbytečně se připravíš o body.
Ano, píšu zítra a pro případ i v březnu ještě zkusím...a je pravda, že možná ten nízký percentil jsem měla, protože jsem některé věci tipla a měla jsem tam dost chyb skrze ty co jsem tipla
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.