Ahoj, teď v pololetí osmičky jsem měla na vysvědčení 3 dvojky myslíte si, že je to pěkné vysvědčení na 8.třídu? A na jakou střední bych se mohla dostat s těmito znaámkami? Pořád nevím.
Ahoj, určitě je to velmi dobré vysvědčení, ba přímo s vyznamenáním, ne?
Myslím, že s tímto vysvědčením se máš možnost dostat na většinu škol, kam budeš chtít, až možná na pár světlých výjimek, ale samozřejmě se hodnotí víc věcí a pololetí, dělají se přijímací zkoušky, atd.
Ano,je to hezké vysvědčení, ale bude záležet na vysvědčení na konci roku a z prvního pololetí z deváté třídy.Když ho budeš mít také tak pěkné,můžeš se hlásit na jakoukoliv střední školu,podle toho,co by tě bavilo pak dělat.
zrovna jsem včera jsem viděl příspěvek na internetu od nějaké matky, která se "chlubila" tím, že dítě mělo ve 4.tříde "jen" 4 trojky...(pozn. bílá)...vidím, že ty laťky na ty děcka jsou rok od roku tím dál menší...tohle mít já tak dostanu pár facek a nevylezu z pokoje snad do konce základní školní docházky... takže u tebe je to velmi dobré
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.