Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastal se mě nebo to řekl jen tak

Od: erikagoldova odpovědí: 8 změna:
Dobrý den chtěla bych se zeptat. Dnes ve třídě mě otravoval jeden spolužák když jsem mazala tabuli jelikož jsem byla služba ve třídě a já neměla zájem s ním mluvit tak jsem mu řekla ať mě nechá na pokoji jenomže on nepřestal . Viděl to můj crush ze třídy a řekl mu ať mě neotravuje že musím smazat v klidu tabuli ať mě nechá na pokoji. Chci se zeptat zastal se mě nebo to řekl jen tak.predem díky za odpověď

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Jelikoz jsem stal hned vedle, muzu zodpovedne prohlasit, ze se Te zastal. A se zalibenim pri tom po Tobe nenapadne pokukoval.

erikagoldova
hodnocení

Promiňte vaší odpověď jsem nepochopila. Jen jsem pochopila jak jste napsal že se mě zastal,ale nepochopila jsem to,, stal jsem hned vedle a se zalíbením po mě nenápadně pokukoval
ben®

erikagoldova - kolega jen trochu žertoval, tak si z toho nic nedělejte.

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, já si myslím, že ten crush se jen tak zastal a zítra si o tom v klidu promluvíte. Vy jste také jeho crush? Nebo má jinou crush? Zdravím!

doplněno 25.01.23 18:01:

Zdá se, že by crush nebyl proti kamarádství, ale momentálně si vyhlédl spolužačku. Nevzdávejte to - kdyby Vás vůbec neměl v zalíbení, tak by u té tabule nezasáhl. On bude asi gentleman (to je jako zastánce dívek a slušného chování k nim).

erikagoldova
hodnocení

Dobrý jen netuším zda jsem také jeho crush ale on můj crush je. Myslím si že nejsem protože se motá kolem jiné holky směje se a sahá na ni. Ví že se mi líbí psala jsem mu to jenže on mi odepsal jen,, juj to je hezky"

hodnocení

3x

Dobrý den. Zastal se Vás. Buď to udělal proto, že jste děvče (gentlemanské gesto z jeho strany) nebo proto, že k Vám chová sympatie a takto je dal najevo. To už musíte vypozorovat Vy sama. Třeba mu poděkujte za zastání a navázejte s ním komunikaci, abyste si mohla o jeho chování příště udělat úsudek sama.

coze
hodnocení

2x
Crush bez crushe jako lover bez love=nebrat!

mate59
hodnocení

0x

Crushi to dělají často.Možná jsem i já crush.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]