Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysvědčení - 8. třída

Od: an odpovědí: 8 změna:

V 8. třídě budu mít na vysvědčení jednu dvojku z angličtiny. Je to dobré vysvědčení? Jinak budu mít samé jedničky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, výborné.

Ale asi chcete pochválit, protože to snad sama víte...

an
hodnocení

Dobrý den, jsem on, a doopravdy mě to zajímalo, protože angličtina mně osobně přijde celkem důležitá :). Každopádně děkuji.

hodnocení

0x

Ano, výborné

Ano, výborné. Ale když pořádně mákneš, na konci budou samé. ;) Tak si ho nekaž zbytečnou dvojkou, když na to evidentně máš.

an
hodnocení

Děkuji, taky mně to přijde škoda, mám to celkem těsně (průměr 1.55) a ještě před 14 dny mně vycházela 1, ale teď jsem si to prostě lehce zhoršil :(

paveldvorak

Dvojka na základce? Nic moc...

nejde o známku, jde o to, zda se v zahraničří domluvíš...To je dobrá motivace,,každoročně jezdím na motoce Evropou a části Asie a je to příjemné když si kdekoliv na světe dokážeš domluvit ubytování, slevu, objednat jídlo, zeptat se na cestu nebo si jen tak pokecat...nebo oslovit hezkou holku...Takže doufám že ted máš motivaci ke zlepšení:-D

an
hodnocení

Rozumím, mně angličtina jde, doteď jsem měl samé jedničky, a anglicky se dokážu poměrně slušně domluvit, zkazil mi to test present perfect vs past simple.

hodnocení

0x

Gratuluji! Skvělé! Klidně spřádej plány na vzdělání, na školy! *hej**palec* Máš se čím chlubit, tak se klidně chlub. Pochvalu a obdiv zasloužíš!

Rada pro děcka, která si nejsou ničím jistá. Bude vysvědčení, vezměte si na sebe něco tmavého, na čem nebude vidět krev. :-D

an
25.01.23 16:20
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]