Nejste přihlášen/a.
V 8. třídě budu mít na vysvědčení jednu dvojku z angličtiny. Je to dobré vysvědčení? Jinak budu mít samé jedničky.
Ano, výborné
Ano, výborné. Ale když pořádně mákneš, na konci budou samé. Tak si ho nekaž zbytečnou dvojkou, když na to evidentně máš.
Děkuji, taky mně to přijde škoda, mám to celkem těsně (průměr 1.55) a ještě před 14 dny mně vycházela 1, ale teď jsem si to prostě lehce zhoršil
Dvojka na základce? Nic moc...
nejde o známku, jde o to, zda se v zahraničří domluvíš...To je dobrá motivace,,každoročně jezdím na motoce Evropou a části Asie a je to příjemné když si kdekoliv na světe dokážeš domluvit ubytování, slevu, objednat jídlo, zeptat se na cestu nebo si jen tak pokecat...nebo oslovit hezkou holku...Takže doufám že ted máš motivaci ke zlepšení
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.