Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neomluvene hodiny na SS

Od: dan* odpovědí: 8 změna:

Zdravim, mam kvuli par vecem neomluvene hodiny - 8. Muze to znamenat neco pro me, jakozto cloveka, ktery jde dalsi rok na VS? Jestli se tam na to hledi nebo ne.

Ze se to bude resit ted ve skole je mi fuk.

Dekuji za odpoved.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To nikoho nezaujima, dolezita je maturita a prijimacie skusky.

dan*
23.01.23 18:07
hodnocení

Dekuji.

slanykafe
hodnocení

2x

A ty víš, že tě na VŠ přijmou? Trochu nos dolů, s takovýmhle namachrovaným přístupem tě učitelé zadupou už v zimním semestru.

Málokde se dodává vysvědčení z průběhu SŠ, většinou se dodává jenom maturitní (a to ještě až na zápisu), takže ne, vliv to nemá, ale s přístupem "uráčil jsem se přijít, líbejte mi nohy" nepřežiješ ani zimní semestr.

dan*
hodnocení

Jestli me vezmou nebo ne, neni predmetem toho, na co jsem se ptal. Ani to, jestli se udrzim. Tyhle reci si muzete nechat pro sebe.

Kazdopadne dekuji za Vasi odpoved v druhe casti odpovedi.

liska5

Ty odpovědi tady byly reakcí na Tvou větu: Jestli se to bude řešit tady na škole, je mi fuk. Z této Tvé poznámky čiší pohrdání. Jako když už jsem vysokoškolák, tak mi všichni můžou... ... Vysokoškolák budeš, až VŠ dokončíš, což se povede polovině přijatých. Správně bys měl dostat nějakou důtku a fuk by Ti nemělo být, že máš výchovné problémy. Ale důtka bohužel, pro Tebe bohudík, s Tebou dál nejde.

jano123
hodnocení

1x

Neboj sa budeš inžinier, poznám ich viac kusov,

ktorí to so šťastím "preliezli", a sú aj na vysokých postoch

hospodárstva, ale aj politiky...*mir*

dan*
hodnocení

To jsem rad, ze vite me znamky a to, jak mi jde skola.

paveldvorak
hodnocení

0x

budeš opakovat ročník takže VŠ se ti posouvá o 1 rok

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma neomluvené hodiny

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]