Ahojky mám velkej problém se školou kam teď chodím. Chodím na obchodku která je vážně moc těžká což sem ani nečekala. Všechny předměty co tam jsou sou v pohodě vzládám i bez učení a baví mě až na jediný předmět. Matika. I kámoši mi říkali co sou na gymplu že tam na téhle škole kam chodím máme o dost težší matiku a já jí prostě vůbec nezvládám už kvůli učitelce která nám dává neskutečně těžké příklady . propadá u nás asi deset lidí tak učitelka je vážně děsná a bohužel musim říct že se jí nezbavíme a já se nechci další tři roky trápit s tímhle a nemít vůbec na nic čas protože sportuji a na to učení nemám moc času tak chci jít na nějakou trochu lehčí školu kde bych se moc učit nemusela. Jenže nechci jít na žádnej učňák nbeo něco takovýho ale na nějakou jinou školu třeba jako obchodka ale ty lehčí obhodky. Nevím poraďte mi n ajakou bych mohla jít školu prosím ale abych přitom měla dobré vzdělání! Děkuju
Sežeň si doučování, občas se donuť na tu matematiku podívat a prostě to nějak vydrž Nepřijdeš o kamarády, nebudeš si vše komplikovat a vzdělání mít budeš. Když přejdeš na jinou obchodku, tak se ti tam třeba zase nebude líbit jiný předmět, třeba tam budou mít vysoké nároky na jazyk nebo fyziku...to si prostě nevybereš. A myslím, že i na jiné školy by jednou nastal den, kdy by ses na to učení prostě doma musela podívat. A u matematiky skoro určitě!
Znám řadu lidí, kteří s matematikou bojují v praktickém životě i po absolvování studií na nejvyšší úrovni. Někomu prostě ty počty nesedí. Ale všichni to nějak překousli a dnes jsou OK. Jaká je tedy rada? Překousni to také, nesnaž se hodnocení svých schopností svalit na kantory. Změnou školy se tohoto předmětu nezbavíš...
Ahoj, na Kubelíkovu dřive chodilo dost lidí od nás ze základky, je to také déle ..pár let..., ale na matiku si tam zatím nikdo nestěžoval. Každopádně zálaží na učiteli. Jak už tady někdo psal, sežeň si doučování, popř. bych ti mohla pomoci i já, jsem z Prahy...středoškolskou matematiku ještě zvládám a za lidovou cenu...Jinak pokud bys opravdu chtěla přestoupit na jinou obchodku, já jsem chodila na prahu 6 Břevnov na anglo-německou obchodní akademii a tam je matika opravdu v pohodě, je tam jedna moc hodná matikářka a umí učivo opravdu pěkně vyložit.. sice je tato oa soukromá, ale pokud bys měla zájem, podívej se na www.anoa.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.