Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3 trojky na vysvědčení v deváté třídě

Od: janspal odpovědí: 6 změna:

Zdravím

Momentálně jsem v deváté třídě a za pár dní se nám uzavírají známky a já mám 3 trojky na vysvědčení a chci se zeptat jestli se dokážu dostat na Elektrotechnickou školu. Byl bych moc rád kdyby třeba někdo kdo byl také na Elektrotechničce

odepsal, mám hrozný strach že se tam nedostanu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Záleží na více faktorech.

Vysvědčení z pololetí 9., třídy se zohledňuje, takže máte "těžší" vstupní pozici. Pokud ale uděláte přijímací zkoušky a vejdete se do kapacity školy (třídy), pak se na SŠ možná i dostanete. Pokud budete patnáctý pod čarou, bude šance velmi malá až mizivá.

tj
hodnocení

5x
Toho se nebojte. Našroťte se pořádně na přijímačky... Bude to ok...

hodnocení

4x
Řekl bych že úplně v pohodě. Důležitější je, jak se povedou přijímačky. Jestli si to po těch více jak 20 letech pamatuji správně, tak šlo hlavně o matematiku a fyziku.
Jestli tě to uklidní, tak osobně jsem měl 2 trojky v pololetí a 3 na konci roku. A dostal jsem se všude tam, kam jsem se hlásil (a to nemyslím jen střední školy).
Za mě známky úplně nevypovídají o tom, čeho je člověk reálně schopen...

hodnocení

2x

A z čeho ty trojky máš? Nejde jen o to se na školu dostat, ale taky ji dodělat.

janspal
hodnocení

Trojky mám z Přírodopisu, Chemie a z Českého jazyka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]