Dobrý den, po dlouhé době zase pracujeme s kalkulačkou a já si vůbec nemohu vzpomenout, jak s ní pracovat. Vypočítal jsem sinAlfa=((2√3)/√5), ale když se pokusím odsinovat, hodí mi to chybu. Čím to může být? Kalkulačku mám na stupně, opravdu už nevím.. No děkuju za případné rady
A) Přečtete si návod ke kalkulačce. Sám jsem měl, vlastně ještě někde mám, profi kalkulačku a k ní mega návod. Myslíte si, že jsou všechny kalkulačky na světě všech možných výrobců univerzální? Bez zadání typu kalkulačky chcete poradit jak s ní pracovat? Takže manuál -> není to sprosté slovo, ale pomůcka. . B) Pokud jste ho již ztratil, určitě budete muset najít na netu. Zeptejte se pana Googla a nebuďte líný chvíli hledat, zvláště pokud se jedná o starší typ. Pak si v něm najdete určitě způsoby zápisu příkladu pro výpočet a zjistíte, co děláte špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.