Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SŠ dálkově při práci

Od: lukasd2 odpovědí: 4 změna:
Zdravím, potřebuji poradit. Už pracuju a chtěl bych si dodělat střední školu, nejlépe dálkově nebo přes individuální plán. Už jsem zkusil obepsat snad všechny školy a skoro žádná škola tohle neumožňuje. Nevíte, jak je to možné nebo jak si ji mohu dodělat? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

asi 5s hledání.

stredniskoly.cz/...

lukasd2
hodnocení

Ano, kdybych to nehledal taky, tak se asi neptám a kouknu se nejprve na net. Jenže jsem prohledal snad všechny stránky a nic. Psal jsem tam, že jsem již zkoušel psát na různé školy a u žádné to nejde. Proto se ptám, zda se to dá i jinak nebo z jakého důvodu by mi umožnili studovat dálkově

toco
hodnocení

0x

"Snad všechny školy" - kde? V Praze? V Brně? Určete kraj, pochybuju, že byste jezdil přes celou republiku. Počítejte jenom, že si holt budete muset zaplatit.

P.S. Zkusmo jsem rozklikla dvě náhodné školy z toho přehledu na stredniskoly.cz a obě dálkové studium nabízí. A takových škol bude určitě spousta. Stačilo by koukat. Ale první musíte upřesnit, jestli vám jde o Prahu nebo jiné město.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]