Nejste přihlášen/a.
chtěla bych v Karlových Varech chodit někam na učiliště, ale nemůžu na internetu žádné najít, kam bych se mohla přihlásit. Mohl by mi prosím někdo pomoci a poslat mi odkaz. Pokud nějaký učňák ve Varech existuje. Půjdu kamkoliv pokud by to šlo.
Původně jsem chtěla studovat dálkově, což se mi pořád zamlouvá pokud by to šlo ale možná budu bydlet u přítele a šlo by i denní studium.
Jestli neumíš do Googlu zadat "učňák Karlovy Vary," tak se nikam nehlas, očividně na to nemáš. Kolik ti je, že vůbec neumíš s internetem? Google mi na první dobrou (na dotaz "učňák Karlovy Vary") nabídl seznamskol.eu, stredniskoly.cz a adresarskol.cz. Ale s takovou se na to studium fakt vybodni a myj v restauraci nádobí, nebo tak něco.
@koza, na pritele hod bobkov, za rok bude jiny a do vzdelani investuj maximum energie, dokud ji mas. Luza s malou kvalifikaci tu bude cim dal vic z vychodu, a ty chces patrit k ni?
mapa ucilist
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.