Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam na učňák v Karlových Varech? Je tam vůbec nějaký?

Od: koza® odpovědí: 6 změna:

chtěla bych v Karlových Varech chodit někam na učiliště, ale nemůžu na internetu žádné najít, kam bych se mohla přihlásit. Mohl by mi prosím někdo pomoci a poslat mi odkaz. Pokud nějaký učňák ve Varech existuje. Půjdu kamkoliv pokud by to šlo.

Původně jsem chtěla studovat dálkově, což se mi pořád zamlouvá pokud by to šlo ale možná budu bydlet u přítele a šlo by i denní studium.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cislopetzije
hodnocení

2x

Jestli neumíš do Googlu zadat "učňák Karlovy Vary," tak se nikam nehlas, očividně na to nemáš. Kolik ti je, že vůbec neumíš s internetem? Google mi na první dobrou (na dotaz "učňák Karlovy Vary") nabídl seznamskol.eu, stredniskoly.cz a adresarskol.cz. Ale s takovou se na to studium fakt vybodni a myj v restauraci nádobí, nebo tak něco.

vikyy

Souhlas, pokud to není troll, tak už opravdu nevím...

hodnocení

2x

A co použít Google?

seznamskol.eu/...

Hledat na netu by měl dnes umět i skladník ve šroubárně..

doplněno 02.01.23 13:22:

Jinak označení "učiliště"se po roce 89 stalo nepopulárním, proto hledejte "střední odbornou školu". Na ní pak jsou maturitní i nematuritní obory.

ahoj*
hodnocení

1x

@koza, na pritele hod bobkov, za rok bude jiny a do vzdelani investuj maximum energie, dokud ji mas. Luza s malou kvalifikaci tu bude cim dal vic z vychodu, a ty chces patrit k ni?

mapa ucilist

Kam na učňák v Karlových Varech? Je tam vůbec nějaký?

hodnocení

0x
Dobrý den, dálkově Vám asi učiliště neprojde. Mám pocit že v KV žádné učiliště není. Nejbližší je dle mého buď Nejdek nebo Toužim. V KV je hodně středních škol, ale nevím zda nabízejí tříeťáky-nutno se poptat nebo mrknout na stránky škol. To zvládnete sama, Vy víte,co by se Vám líbilo. Ale z Vašeho dotazu soudím, že je Vám asi úplně fuk,co z Vás jednou bude,nyní je pro Vás priorita být s přítelem. Nedá mi to - prosím zamyslete se nad tím, vzdělání je v životě důležité. Pokud je něco,co Vás baví a co by Vám mohlo jít - hledejte školu podle toho a ne podle toho,abyste byla neustále s přítelem.

nika
hodnocení

0x
Našla jsem obor kuchař, servírka, barman/barista, cukrářka, kadeřnice, zahradník...vše v K.Varech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]