Nejste přihlášen/a.
Dobry den,
dnes rano jsem se dozvedela, ze moje jedina kamaradka me zradila. Ani necitim, ze opravdu kamaradky jsme, neustale musi psat neco o klucich jak ji nekdo napsal atd., vubec se se mnou ve skole v podstate nebavi a vzdy jen rekne, ye se nechce upnout a at se nezlobim. Ve tride nemam nikoho jineho, pred mesicem jsem se prestala bavit jeste s jednou a to vse kvuli ni. Tolik veci jsem pro ni udelala a ona takhle. Moje mama ji nema vubec rada a dela mi problem, kdyz o ni musim mluvit nebo neco. Mama ji nema rada prtotze je sprosta, chova se jak ***** (pardon), a dela toto kamaradkam. Pristi rok budu z te skoly odchazet takze to je dobre. Nevim ale jeslti se na ni mam vykaslat a zacit se kamaradit s tou druhou nebo to proste rok vydrzet.
Dekuji
Dobrý den, nejsou to kamarádky, ale pouhé spolužačky. Vy budete stejná, protože to je dáno věkem (pubertou) a jednou na to budete vzpomínat, jako na malichernost a roztomilé holčičí škádlení. Bavte se třeba raději s nějakým spolužákem. Zdravím!
jennifer - jste, doufám, na základce. Být na SŠ a toto řešit by bylo na pováženou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.