Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamaradka me zradila

Od: jennifer odpovědí: 6 změna:

Dobry den,

dnes rano jsem se dozvedela, ze moje jedina kamaradka me zradila. Ani necitim, ze opravdu kamaradky jsme, neustale musi psat neco o klucich jak ji nekdo napsal atd., vubec se se mnou ve skole v podstate nebavi a vzdy jen rekne, ye se nechce upnout a at se nezlobim. Ve tride nemam nikoho jineho, pred mesicem jsem se prestala bavit jeste s jednou a to vse kvuli ni. Tolik veci jsem pro ni udelala a ona takhle. Moje mama ji nema vubec rada a dela mi problem, kdyz o ni musim mluvit nebo neco. Mama ji nema rada prtotze je sprosta, chova se jak ***** (pardon), a dela toto kamaradkam. Pristi rok budu z te skoly odchazet takze to je dobre. Nevim ale jeslti se na ni mam vykaslat a zacit se kamaradit s tou druhou nebo to proste rok vydrzet.

Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Lepší nežli dívčí zrada .. :-D

hlhl
hodnocení

0x
Možná neuvěříš, ale stalo se mi něco celkem dost podobného. Kamarádka se více než o přátelství se mnou starala o kluky. Když měla příležitost, tak za nimi šla. Často mi lhala a přetvařovala se. Nevěděla jsem, co dělat. Byla jsem jediná, kdo se s ní v té třídě bavil. Na rovinu jsem jí vše pověděla a řekla jí, že chci, ať se nad sebou zamyslí. Ovšem nic neudělala, a tak jsem si od ní odsedla a našla si jiné kamarády a doposud jsme k sobě nenašly zpáteční cestu...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nejsou to kamarádky, ale pouhé spolužačky. Vy budete stejná, protože to je dáno věkem (pubertou) a jednou na to budete vzpomínat, jako na malichernost a roztomilé holčičí škádlení. Bavte se třeba raději s nějakým spolužákem. Zdravím!

doplněno 02.01.23 09:44:

jennifer - jste, doufám, na základce. Být na SŠ a toto řešit by bylo na pováženou.

hodnocení

0x
Ne kamarádka, ale pouhá spolužačka. A jde očividně o běžné intriky. Za chvíli budeš mít jiný "objev", rádoby kámošku na život a na smrt se kterou se klidně za pár týdnů nebo i dní rozhádáš na tu smrt. A tak to půjde do kola...

hodnocení

0x
Udělala jste chybu, že jste se kvůli jedné spolužačce přestala bavit s jinou spolužačkou. Můžete se samozřejmě pokusit, to kamarádství s tou druhou spolužačkou zkusit aspoň částečně obnovit.

ltz
hodnocení

0x
Ta první, to bude spíše taková falešnice. Byt tebou tak s ní kamarádství ukončím nadobro, sama řekla, že se nechce upinat, tedy ona první projevila nezájem. Možná dříve si si s ní rozuměla, ale jak dospívá, mění se její osobnost. Maminka měla asi dobrý odhad. Jinak proč by si se nemohla kamarádit s tou druhou, je to jen tvoje věc. Jenom si ji ale dobře otypni, aby i ona tebe nezklamala. Bavit se s ní můžeš i jako se spolužačkou, nemusíš se jí hned svěřovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]