Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
momentálně jsem ve třetím ročníku bakalářského studia a ještě jsem úplně nezačala pracovat na bakalářské práci. Spíš se k ní doma nemohu dokopat, jelikož prostředí domova není ideální na klid, který já potřebuji. Není tady žádný řád a pravidla ani nemám pokoj spím v obýváku, který je hned vedle chodby a vše tedy slyším z okolních místností i z horního pokoje bratra. |Není tady žádný systém, což mě vytáčí a nedává vůbec mi bydlení v tomhle domě smysl. Pocházím z vícečetné rodiny a je to pro mě nevyhovující. Ano tenhle problém už řeším, jakou dobu. Byt mám ve městě, ale do města se dostanu až po Silvestru, protože chci být ještě s přáteli na které kvůli práci nebyl čas. Mohli byste mi poradit, jak se dokopat ke psaní bakalářky, jak mám postupovat, spíš potřebuji asi vystresovat, abych na tom začala psát. Myslíte si, že na napsání bakalářsky mám ještě čas? Můj problém je, že jsem řešila dlouhodobě rodinné problémy, a svoje pracovní povinnosti jsem pořád odsouvala a takhle to dopadlo. Moje rodina není vůbec studovaná, což mě už vůbec moc nepomáhá mě podporovat a mít na mě ohledy.
Děkuji
Prostě začít a na nic se nevymlouvat! S chutí do toho, půl je hotovo. Záleží na tématu. Já si na diplomku sbírala materiál několik let a závěrečnou podobu tomu dávala po nocích s čerstvým kojencem a na psacím stroji, kde překlep ke konci stránky znamenal psát stránku celou znovu na nový papír. Na PC by to byla balada, jen ten ještě neexistoval.
někdo to píše po večerech... v noci když všichni spí je klidu až až
Koupíš 2 redbuly a jedeš :D Horší je, že když potřebuješ něco poradit moc lidí není zrovna po ruce. Ale jinak na tohle je asi dobrá knihovna nebo si někam zajet na víkend třeba pryč ( k prarodičům, přes den snimi trávit čas, a povečeru psát, zabiješ tím 2 mouchy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.