Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze zakoupit prezentaci přes internet?

Od: nelis® odpovědí: 9 změna:

lze zakoupit prezentaci přes internet? Pokud potřebuji udělat prezentaci a nemám na ni dostatek času , lze jí poslat nějaké společnosti, která mi prezentaci na míru vytvoří?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

thorin
hodnocení

3x

Ano, lze. Třeba já dělám pěkné prezentace... *slunce*

Muzes tedy udelat peknou prezentaci o shaneni spolecnosti na vytvareni prezentaci pres internet.

111®
hodnocení

2x

jak nemáš dost času? Už jsi pracoval někdy přes noc? Tam je času dost.. tak se snaž...

Není mně úplně jasný smysl tohoto komentáře. Autorka dotazu se ptá na to, jestli existujke někdo, kdo může udělat prezentaci a ne na hodnocení způsobu využívání svého času.

hodnocení

2x

Zcela jistě jsou firmy nebo živnostníci, které (kteří) nabízí provádění např. firemních prezentací. V takových případech se ale jedná o prezentace většího rozsahu a za výrazně vyšší ceny. Takové firmy by školní prezentaci nedělali. Ale je možné, že jsou i živnostníci, kteří bez problémů udělají i školní prezentaci. Je potřeba, hledat to na netu např. vyhledávat slovní spojení - nabídka tvorby prezentací apod.

Lze si ale dát inzerát na příslušné webové stránky, např. na www.kvalitnidoucovani.cz a dát do inzerátu nabídku ceny a termín. Problém ale je, že existuje dost lidí, na které není spolehnutí. Takoví lidi např. slíbí, že zajistí "modré z nebe" a později ani nereagují na volání. Takže je nutné, mít časovou rezervu. Taky se může stát, že někdo slíbí vytvoření perfektní prezentace a při pozdějším setkání ten, kdo vytvoření prezentace zadal, zjistí, že je to odfláknuté. Daný člověk se ale klidně dožaduje nehorázné odměny za odfláknutou práci.

Doporučuju, udělat tu prezentaci formou jakoby doučování. Prostě byste holt musela s tím člověkem sedět u počítače a dívat se, jak to dělá a co dělá a v případě nějakého lempla s tím člověkem rázně ukončit spolupráci. Proto je nutné, dát do inzerátu jasně podmínku, že daný člověk musí velmi dobře znát práci např. s powerpointem. Takový člověk ale klidně může chtít za hodinu práce třeba 300 Kč.

hodnocení

2x
Zcela určitě to lze, pokud dodáte podklady a materiály co mají v oné prezentaci být.
To dnes zvládne udělat většina žáků základní školy a to na poměrně slušné úrovni.

ml1
hodnocení

0x

Vyprávělo se o tom, prezentace, seminárky, diplomky dokonce snad doktorské práce, vše se prý dá snadno koupit. Ale nevím jestli to nebude jako ty pohádky o dealerech drog stojících před školou.

O tom, nakolik je něco takového slušné ani nemluvim. Neumim si předstvit, jak bych přednášel prezentaci, kterou jsem si sám neudělal, byť třeba jako kompilát všeho možného (ne že bych to už několikrát nemusel podstoupit, kdy někdo z kolegů nemohl, a já musel jejich prezentaci předvést, bohužel takové situace nastávají, ale to se nebavíme o prezentaci někoho úplně jiného). Ani si nedovedu představit, jak někdo za mě udělá prezentaci, už jen vysvětlování toho, co tam má být by mi zabralo víc než vlastní příprava.

Je to pravda. Sám jsem před lety dělal část bakalářské práce i tři seminárky pro někoho. A něčí morální hodnocení mně nějak příliš nazajímá. Pokud daný člověk, který si nechal třeba číst bakalářské práce udělat, je natolik neschopný, že by danému tématu nerozuměl, tak by stejně při obhajobě pohořel. Reákně to bývá tak, že si to nechávají vypracovávat např. podnikatelé, kteří potřebují vysokoškolský diplom, ale sami už na vypracování práce nemají časovou kapacitu a nemůžou si dovoli, nechat dění ve firmě bez dostatečného dozoru.

oprava : reálně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]