Nejste přihlášen/a.
Každý na to prostě nemá. Na SŠ nás ještě, dá se říct, vodili za ručičku, připomínali, co máme udělat, přinést, naučit se. VŠ je už spíš o samostatnosti. Přemýšlet sama, co udělat, odevzdat, do kdy. Když schází paměť, zařídit si sešitek a tam si psát povinnosti, co do kdy odevzdat.
Nechala bych to plavat. Maturitu máte, zaměstnání máte taky. A pořád je lepší dobrý a pracující středoškolák, než VŠ, který na to prostě nemá. Raději se věnujte své práci a synovi.
Píšete: Nechci to vzdát, jsem UŽ ve druhém ročníku. Otočte to a řekněte si: Není to tak velká škoda, jsem přece TEPRVE ve druhém ročníku. A uvidíte, že budete klidnější, vyrovnanější a lépe naložená. Nesmí si toho člověk na sebe nakládat víc, než zvládne. Jaga.
Určitě nejste hloupá. Jste prostě vyčerpaná. Dítě, práce a VŠ je obrovská nálož pro každého, ne tak když jste na to sama. Tak jsem dokončovala VŠ, jen státnice a diplomku, rozvedená, s tříletým dítětem a pracující. No, bylo to opravdu hrozné, myslím, že za dalších 40 let života jsem takovou zátěž už nezažila. Zřejmě práci potřebujete, ale nemohla by Vám aspoň s péčí o dítě pomoci rodina? Rodiče, sourozenci? Nebo rozumná sousedka, abyste měla aspoň pár hodin času na studium? Kamarádka? Na domácnost se vykašlete, dělejte jenom to, co je nezbytné, aby Vám to nespadlo na hlavu. Třeba mytí oken, to klidně počká než dostudujete. Nepomohl by třeba otec dítěte?