Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovat nebo dokončit školu?

Od: radim2 odpovědí: 4 změna:
Zdravím! Potřeboval bych poradit..
Jsem několik let na střední škole, často jsem se stěhoval, tudíž i měnil školy a obory, takže jsem se rozhodl pro distanční studium, ale čím déle tam jsem, tak zjišťuji, že mě to už nebaví. Hlavu na to mám a jsem jedničkář, ale jde o to, že už je to dlouho a už bych radši pracoval na plnej úvazek .. Vím, že bych toho litoval, kdybych to nedodělal, ale vůbec nevím, co dělat. Zda to vydržet, dát si na rok pauzu nebo si udělat nějaký kurz? Poraďte..

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

runner2
hodnocení

2x
V kazdem pripade skolu dodelat, i kdyz te to nebavi. Dodelat, mit to za sebou a jut v zivote dal. Nejak si neumim predstavit ze bych si na stredni daval rok volna. Tyhle manyry jsem zazil na vysoke, kdy si to nekdo protahoval o radu let, aniz by pracoval, jen tam vegetil. Dodelej skolu a pak zacni pracovat.

asd1
hodnocení

0x

Máš hlavu, tak bys měl stíhat školu i práci. Pokud rok pauza tak spíš výměnný pobyt někam do ciziny a tam škola + nějaká práce.

Rok pauza bez školy - těžko se do toho vrací, pak bys hákoval ze základkou, mít střední školu neni nutnost ale často to je velká výhoda.

hodnocení

0x

Jestli máte na školu a jen vás (momentálně) studium nebaví, co nějaký učební obor dálkově? Ten uděláte s prstem v nose i při zaměstnání, nebudete mít jen základní vzdělání a pak případně můžete zauvažovat i o nástavbě s maturitou.

hodnocení

0x

Kdepak bys chtěl pracovat? Na páse, s popeláři, kopáči asi ne, trh ovládli cikáni. Řekni, myslíš si, že takto můžeš fungovat celý život. Věř, že životopis se ti bude smolit velice těžko. Přestaň blbnout, najdi si koníčka, sport s fajn partou a školu dělej a dodělej v pohodě. *hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]