Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Posmívají se mi, co mám dělat?

Od: 1962000* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit.Jsem žačka 5. třídy a dvě holky ve škole se mi posmívají.Co mám dělat? Nic sem ji neudělala a ony si na mě zasedly .. prosím poradte te mi *ee*

Ty dvě me ztrapňují... v každé mé větě si najdou chybu *zed*

No a ... NO COMENT

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Je těžké na to zareagovat a není to příjemné. Prošel si tím každý, ale nejlíp z toho vychází ti, co to vezmou s humorem a třeba si přisadí. Nebo to nějak důvtipně otočí.

Určitě máš i kamarádky, které tě mají rády a váží si tě. Tak se věnuj jim a ne nějakým drbničkám. :)

eulalie*
hodnocení

0x

Ahoj, když to je těžké. Se šikanou nebo alespoň s jejími náznaky se potýká hodně podobných jako jsi ty. Umíš jim to vracet stejnou mincí? Nebo aspoň tak, aby ony viděly, že ti to jejich posmívání vůbec nevadí? Vykašli se na ně, jsou to hloupé slepičky, které si hojí svoje ego na tobě. Navíc je to typická vlastnost lidí, kteří jsou sami nuly - posmívat se druhému. Možná se s tím setkáš v životě víckrát, a to dokonce i když budeš dospělá. Teďka tě to zraňuje, máš pocit, že tě znemožňují před celým světem. Ale tak tomu vůbec není. Určitě se najde pár jedinců, kteří vědí, že jsi fajn holka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]