Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém známky

Od: hublabubla odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jsem v prváku a z matematiky mi vychází průměr 4,3. Z ostatních předmětů 1,2 a asi dvě trojky. Učitel mi hrozí propadnutím. Nevíte jak se to pak řeší?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Nevěř kecům o opakování ročníku. Mám zkušenost s neteří, pěkně s ní mlátí puberta, v druháku horko těžko dotáhla dva předměty aspoň na čtyřku, nicméně třetí nedala a propadla z něj. Takže na konci prázdnin dělala opravnou zkoušku, paradoxně z ní dostala dvojku.

Tím ovšem nemíním pojmout to tak, že na to budeš kašlat, ona se děvčica o prázdninách musela docela fest učit - a to asi nechceš, že?

hodnocení

0x
Pokud propadneš , budeš opakovat ročník . Oprav si to alespoň na 3, (něco).
Mario

hodnocení

0x

Jestli jsi v prváku, tak to je docela problém, protože by tě mohli vyhodit.

Stále je čas to opravit, zaměřit se na tu matiku. To znamená zaplatit si doučování, pokud si to můžeš dovolit. Nedoporučuji "Školu Populo", (zaplatili jsme 11 tisíc a vypadá to tak, že nepřetržitě volají v době, kdy jsi ve škole, lektorka se mi na lekci několikrát nedostavila, jsou nespolehliví.) Domluvit si s učitelem konzultace, pokud je poskytuje. Nevím, jak to máte vy, ale u nás konzultace nabízí všichni učitelé a jsou jsou zdarma, takže nezamluvit si je pokud něčemu nerozumíš, je hloupost. Pak samozřejmě se můžeš zeptat spolužáků, kteří látce rozumí. A na procvičení příkladů tu je "Matika pro Spolužáky" matikaprospoluzaky.cz/..., kde si můžeš plně zdarma procvičovat látku. Příklady se zobrazují s řešením hezky krok po kroku s výkladem, jak se k výsledku mělo dojít.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]