Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dostanu se na SŠ?

Od: jirka87 odpovědí: 4 změna:
Zdravím, myslíte si že se dostanu na SŠ s maturitou, když mám 4 z matiky jinak jedničky a dvojky? Předem děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Možné to je. Záleží, jak zvládneš přijímačky a kolik tam bude zájemců o studium. Doufám, že volíš obor, kde matematika nebude příliš prolínat ostatními předměty.

jirka87
hodnocení

Chtěl bych jít na sportovní management ale je tam potřeba matika a nevím co jiného by mě lákalo
liska5

To bude asi jako na OA. Plus ty sportovní předměty.

janette
hodnocení

0x
Sportovní managment je opravdu jako OA ,jenom ty odborné předměty navíc. Chodím na obchodku a matika tam je potřeba. Ale to neznamená že vám nemusí jít. Mě matika na základce šla a tady v ní plavu. Být vámi zkusím to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]