Nejste přihlášen/a.
Milá kolegyně, jsem názoru, že kdo chce maturitu, ten jí dostane, stačí se odhodlat a vytrvat, z učiva nic není tajemství, všechno řeknou a všechno je milionkrát zdarma na internetu, žádný zázrak nebo náhoda v tom není.
Různé dis (nejsou to spíš dys?) se dají překonat pilnou prací. Jenom říkají, že jejich nositel musí vynaložit větší úsilí. A nevzdat to hned, když to nejde. Já ani nevím, jaké dys mě někdy přiřkli (tuším dyslexii), ono za mého dětství to ani nebylo moderní, móda dys přišla až po nějaké době.To jsem koukal, jaké všechny dys existují, nestačil klasický repertoár dyslexie a dysgrafie.
Prostě zaměříte nelidské úsilí na matematiku, podobně jako třeba někdo jiný na jiné předměty, pokud píšete, že nemáte problém se známkama (zřejmě kromě matematiky), nebude problém věnovat matematice zvláštní péči.Hlavní je chtít a ne říct, prostě jsem dys, tak na do kašlu.
Matematika snad stále neni povinná, místo ní se dá maturovat z angličtiny (nebo jestli se učí ještě něco jiného, za nás převažovala němčina, angličtinu jsem se musel doučit až na vysoké a prakticky vzato po vysoké), což je taky důležitý předmět, netroufám si říct, že důležitější, ale možná jo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.