Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam to s ni skoncit?

Od: monika* odpovědí: 8 změna:

Dobry den

V 1. rocniku gymnazia jsem se zacala bavit s jednou holkou. Byla strasne fajn super, vzdy me podporila atd. Mely jsme jednu brutalni hadku a pak jsme se usmirily, ale uz to nebylo ono. Chvili jsem o ni pochybovala, chvili jsem nechtela mit nikoho jineho. Na zacatku 2. rocniku jsme se zacaly bavit s jeste jednou kamaradkou – taky skvelou. My dve jsme spolu melz proste neprurusitelne pouto. Ona se pak zacala zajimat o kluky, makeup, coz me nebavilo. Zacala jsem se tedy predevsim bavit s tou druhou kamoskou. Na zacatku 3. rocniku jsem si sedla s ni a ona byla nastvana protoze byla na soustredeni takze musela sedet s jinym holkou, kterou nemala rada. Ja jsem s ni ale vzdy sedela na pulene hodiny. Pak prisla dalsi holka, ktera se rozesla s jednim klukem a nemela s kym sedet, tak si sedly spolu. Zacala byt jeste vic namachrovana, vic ji slo o vzhled a o kluky. Psala si pry s nimi jen tak – nic nechtela. Prestala s nami chodit na hodiny, necekala na nas, nic mi nerikala a ja ji vsechno rikala a rikam. Ted nevim jestli ji proste na rovinu rict, co si o ni myslim nebo ji dat sanci.

moc dekuji za nazory, co si o tom myslite. Uz fakt nevim, co delat

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Ten problém je v Tobě. Nedaří se Ti brát lidi, jací jsou. Každý jsme vyrůstali v něčem jiném, měli doma jiná pravidla, jiné vzory chování, máme jiné geny, A ty si myslíš, že ji za tohle potrestáš, když jí řekneš, že není taková, jakou si ji přeješ mít? Pokud mi někdo nesedne, tak se s ním nebavím a přátelím se s někým jiným. Hádky vysilují. To raději zmizím z jejího dosahu. Možná bude přemýšlet, co dělá špatně, že ztrácí kámošky. Takže nic nedělej. Starej se o sebe a svoje zájmy. Bav se s ní, jako s ostatními. Ještě zažiješ hodně kolektivů s různými povahami, tak je dobré s tím počítat. Nemůžou být všichni vzorní, to by byla nuda!

monika*
hodnocení

Ale ona nas odkopla, prestala se s nami bavit. To ze se zajima o neco jineho je mi uplne jedno. Jen jestli ji mam proste rict, co si o ni mysli. Nebude fer, kdyz se s ni jen tak prestanu bavit bez duvodu, ne?

liska5

Asi s ní cloumá puberta a chce být jedinečná. Možná provokuje.Tam pak nevšímavost účinkuje.

Já se ozvu, když mne někdo omezuje, ohrožuje, ale tahle by Vám měla být ukradená. Prostě jako jedna ze třídy. Lidi se scházejí a rozcházejí, když si nesednou. To je snad normálka.

hodnocení

2x

Zdravím. Bavit se s ní klidně můžete dál, jen se jí s ničím nesvěřujte. Holt už to nebude takové kamarádství jako před tím, ale není nutné komunikaci s ní přerušit úplně.

hodnocení

1x

Vezmi si vzor ze známého českého filmu. Bude to mít vliv na funkci? Jestli ne, tak to neřeš. Nauč se vycházet s lidmi nekonfliktně.

break
hodnocení

0x
Přehlížet ji nemusíš, bavit se s ní můžeš dál jen nemusíš o všem. Stejně po maturitě už se nemusíte vůbec vidět.

ltz
hodnocení

0x
Asi by si ji neměla nic říkat, ale ani ji dávat šanci. Prostě jsi jenom zjistila, že má vlastnosti, které tobě v kamarádství nevyhovují. To už tak bývá, že člověka, kterému věříš, najednou prostě více prokoukneš. Ty si se v ní zklamala, proto si si nasla jinou kamarádku. Klidně se s ní můžeš bavit dále, ale už jenom jako s kteroukoli jinou spoluzačkou. Žádné svěřováni a podobně.

hodnocení

0x

Podstatný je, neříkat jí cokoliv, co by mohla nějak zneužít. Tedy neříkat jí rozhodně nic, co je jakoby tajemství, ale ani jí neříkat určité další informace. Není to tak, že byste se museli přestat úplně bavit. Rozhodně byste jí ale neměla nějak víc důvěřovat. To se prostě v životě stává, že určité kamarádství jakoby "vyhasne" . "Spálenej most" se sice dá "opravit", ale spíše to bývá tak, že "opravenej most" už není tak pevnej jako "původní most".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]