Vidím tam šedé koncentrické zabarvení, což podle mě značí intenzitu (která není 100%, protože šlo o časteřné zatmění) žluté čáry ale nejsou k nim ortogonální, tak jaký je jejich význam? Oranžové značení má nějaká další význam kromě toho že to jsou celé hodiny (UTC)? Celé mi to ale nesedí, myslel jsem že červené čáry jsou hranice zatmění: 2 okraje a střed(maximální), ale neodpovídá šedost . Ty taky nejsou ortogonální k konturám šedého overlaye Místo, kde se červené trojčaří sbíhá rozuméím, to b mělo být (místo/ a?/ čas?) vzniku(Gronsko) zatmění a tam je rádius nulový. Stejně jako konec (Indie). Co je ale potom jejich spojnice přes afriku. Natož že to je nějaký prohnutá křivka která není ani přímka ani geodeta. Aspoň červená je orto k žlutým.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.