Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak hromadně formátovat obrys ve Wordu?

Od: nick* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

rád bych se zeptal, zda by prosím někdo nevěděl, jak ve Wordu pomocí příkazu pro hromadné formátování hromadně formátovat obrys písma? Zobrazuje si mi tam možnost hromadně formátovat font, jeho velikost, podtržení písma, hroní index, dolní index, zvýraznění apod., obrys se mi tu ale najít nedaří...*nevi*

Předem děkuji za pomoc!:)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslíte WordArt? Tedy výplň,obrys, atd...? Vložení - WordArt ...takto u verze 2010

doplněno 25.10.22 20:28: Hledejte ...TEXTOVÉ EFEKTY...
25.10.22 20:29

obrys.docx 55.18 kB

nick*
hodnocení

0x
To sám nevím...jde o úkol, jehož zadání zní takto: „U všech výskytů slova x změňte typ písma na Calibri, kurzíva, obrys. Použijte příkaz pro hromadné formátování.“
Jenže když vybírám to hromadné formátování, tak tam lze vybrat spoustu v prvním příspěvku vyjmenovaných věcí, ale obrys tam nikde není. Omlouvám se, pokud to popisuji nějak nepochopitelně, ale píši to zkrátka tak laicky po svém.

zaseja
hodnocení

0x
Nevím, ale mě se ukazuje u písma možnost formátovat písmo, snad je to ono
doplněno 25.10.22 18:33:

Tak to sem neumím dostat

2.doc 108.03 kB
2.doc 108.03 kB

nick*
hodnocení

Ano, je to ono, jenže mě se to zobrazuje takhle... A přitom to je (aspoň myslím) jedna z posledních verzí Wordu
Jak hromadně formátovat obrys ve Wordu?
zaseja

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]